(Poistunut julkaisusta)

Automaatioinsinööri
Algol Technics

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018

Haluatko työskennellä automaatioalalla uusien teknologioiden parissa?

Haemme AUTOMAATIOINSINÖÖRIÄ

Toimit asiantuntijana sisälogistiikkajärjestelmien automaatioratkaisujen järjestelmäintegrointi- ja automaatiosuunnittelussa. Tehtäviisi kuuluu laitteiden ohjausmäärittelyä projektiryhmän osana, ohjelmointisuunnittelua ja käyttöönottoa asiakkaalla. Tehtäväsi sisältävät myös  käyttöliittymäohjelmointia ja automaatiolaitteiden konfigurointia (mm. taajuusmuuttajat ja turvalaitteet).    

Jotta työskentely sujuu optimaalisella fiiliksellä, toivomme sinulta

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. automaatio- tai mekatroniikkainsinööri / diplomi-insinööri.
  • automaatiokomponenttien tuntemusta
  • vähintään kolmen vuoden kokemusta teollisuuden automaatioprojektien toimittamisesta
  • kykyä itsenäiseen logiikkaohjelmointiin ja toiminnallisuuden tekemiseen
  • kokemusta PLC-ohjelmoinnista
  • hyviä yhteistyötaitoja ja paineensietokykyä
  • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Olet työskentelyotteeltasi oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen. Työskentelet perusteellisesti ja laadukkaasti vastaten projektien onnistumisesta omalta osaltasi. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta Suomessa. Aiemmasta kokemuksesta Siemens ohjausjärjestelmien (TIA Portal) ja ylemmän tason järjestelmien (ERP, MES) parissa on etua. Myös erilaisten järjestelmien välisen tiedonsiirron ymmärtämisestä on hyötyä.

TARJOAMME SINULLE kiinnostavan ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden osana suunnittelutiimiämme sekä laadukkaat tekniset ratkaisut osaavassa kansainvälistyvässä perheyrityksessä. Algol on pidetty työnantaja, joka huolehtii henkilöstönsä hyvinvoinnista ja viihtyvyydestä monin eri tavoin. Toimimme usealla eri paikkakunnalla Suomessa, joten olemme joustavia työpaikan sijainnin suhteen. Huolehdimme toki myös kattavasta perehdytyksestä työsuhteen alussa, jotta pääset hyvään alkuun. Tule mukaan mukavaan porukkaamme!   

Lue lisää yrityksestämme www.algoltechnics.fi. Käy tutustumassa työntekijöihimme osoitteessa: http://www.algol.fi/fi/algol-oy/algol-tyonantajana/.

Lisätietoja tehtävästä antaa maanantaisin ja perjantaisin klo. 15-17 Mauri Ketonen, puh. +358 50 352 1944.  

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa, joten hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 15.02.2018 mennessä alla olevan linkin kautta:  
https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?c41b8816