(Poistunut julkaisusta)

Automaatioinsinööri, Tampere
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019
Nekos Oy on materiaalinkäsittelyjärjestelmien ammattilainen, tarjoamme asiakkaillemme vahvan teknologiaosaamisen ja monipuolisen toimialatuntemuksen. Palvelemme niin pienempien kuin suurempienkin järjestelmien suunnittelussa, toteutuksessa ja asennuksessa. Asiakkaidemme toiminnan tehokkuuden ylläpitäminen on meille erityisen tärkeää. Hallitsemme koko materiaalinkäsittelyjärjestelmän elinkaaren, modernisoimme myös vanhat järjestelmät, huollamme laitteistot ja myymme varaosat myös muihin markkinoilla oleviin laitteisiin.

 

Haemme Tampereelle monipuolisiin tehtäviin automaatioinsinööriä!

Etsimämme henkilö:

Olet ollut mukana suunnittelemassa tehdasympäristöihin kokonaisuuksia ja sinulla on palava halu päästä toteuttamaan monipuolisia automaatioprojekteja.

Tehtävässä saat mahdollisuuden suunnitella ja toteuttaa materiaalinkäsittelyyn liittyviä projekteja muiden sidosryhmien tukemana. Olet koulutukseltasi teknisen alan ammattilainen, sinulta löytyy suunnitteluosaamisen lisäksi intohimoa ja osaamista toteuttaa sähköasennuksia. Tärkein motivaatiotekijä on halu oppia uutta, itse työntekemiseen suhtaudut vastuullisesti ja nautit uusien ideoiden tuottamisesta.

Työtehtävät:

Pääasialliset työtehtävät koostuvat logiikkaohjelmoinnista & sähkösuunnittelusta. Tämän jälkeen järjestelmän testauksesta, monipuolisista asennus- ja käyttöönottotehtävistä.
Mahdolliset järjestelmähuoltoon liittyvät työtehtävät

Osaaminen:

Aikaisempaa relevanttia kokemusta projektityöskentelystä teollisuuskohteissa
Soveltuva koulutus: Insinööri / DI (mm. sähkötekniikan opintoja)
Vahvaa kokemusta logiikkaohjelmoinnista (esim. Siemens TIA Portal)
Kokemusta sähkösuunnittelusta ja sähköasennuksista
Mekaanisten laitteiden toiminnan ymmärtämistä
Sujuvaa englanninkieltä
Matkustusvalmiutta (koti- ja ulkomaa), ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta

Tarjoamme

Monipuolisen mahdollisuuden materiaalinkäsittelyn projekteihin aina suunnittelusta käyttöönottoon
Kasvattaa ammattiosaamistasi vaihtelevilla työtehtävillä
Vastuullisen tehtävänkuvan ja vaikutusmahdollisuudet
Avoimen ja ketterän yrityskulttuurin, jossa autetaan toinen toisiaan
Yrityksen, jossa toimintaperiaatteina on jatkuva kehittyminen, jota mahdollistaa matala organisaatiorakenne

Kiinnostuitko?

Hakemuskäsittelystä ja valintaprosessista vastaa Experis, tiedustelut tehtävää koskien jari.auronen@fi.experis.com hakuaika tehtävään viimeistään 22.10.2019 mennessä. Työtehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, tehtävässä aloitus on sopimuksen mukaisesti.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.