(Poistunut julkaisusta)

Automaatioinsinööri tai -päällikkö
Valmet

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.12.2020

Etsitkö uusia haasteita automaation ja sähkötekniikan parissa?

Haemme automaatioinsinööriä tai -päällikköä Järvenpään paperiteknologiakeskukseemme. Tässä tehtävässä olet vastuussa paperiteknologiakeskuksen automaation ja prosessisähköistyksen suunnittelusta, käyttöönotosta sekä ylläpidosta. Tehtäviisi kuuluu myös paperiteknologiakeskuksen kunnossapidosta huolehtiminen prosessien ja mekaniikan osalta. Tärkeimmät sidosryhmäsi ovat tuotekehitys-, teknologia- ja suunnittelutiimit tavarantoimittajiemme ja alihankkijoidemme lisäksi.

Odotamme sinulta

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta esimerkiksi sähkö- tai automaatiotekniikan alueelta
  • Vähintään 5 vuoden kokemus automaation ylläpidosta tai projektitoiminnoista sekä sovellussuunnittelusta, mieluiten Valmet DNA:n parissa
  • Sähköpätevyyttä (S1 tai S2)
  • Kokemusta sähkötöiden valvonnasta ja kunnossapidon tehtävistä katsotaan eduksi
  • Ymmärrystä paperinvalmistusprosessista
  • ICT taitoja
  • englannin kielen taitoa

Lisäksi olet määrätietoinen, itseohjautuva ja motivoidut tavoitteiden saavuttamisesta. Pystyt suorittamaan tehtäviä itsenäisesti, mutta työskentelet menestyksekkäästi  myös tiimin jäsenenä.

Tarjoamme

Tarjoamme monipuolisia, haastavia ja palkitsevia tehtäviä kansainvälisessä työympäristössä sekä mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittyä automaation maailmassa yhdistettynä paperinvalmistusprosessiin. Yhdessä ammattitaitoisen tiimimme kanssa autat asiakkaitamme menestymään.

Lisätietoja antaa Matti Kapanen, Manager, Paper Technology Center: matti.kapanen@valmet.com, +358 40 775 7334.

Jos kiinnostuit, niin haethan paikkaa täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme 20.12.2020 mennessä. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana . Liitäthän hakemukseen CV:si.

Valmet on savuton työpaikka.

Kun kaikki toimii yhteen

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 13 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

Liity huipputiimiin! www.valmet.com/careers