(Poistunut julkaisusta)

Automaatioinsinööri, SW
Barona Engineering

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018

Haemme globaalisti toimivalle asiakasyrityksellemme softapuolen automaatioinsinööriä käyttöönottopainotteiseen rooliin. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja työllistyt Barona Engineeringille konsultiksi. Rekrytoituminen asiakkaallemme on kuitenkin ajan myötä täysin mahdollista.

Tehtävänäsi on suurien kone- ja laitetoimitusten ohjelmistopainotteiset automaatiokäyttöönotot globaalisti. Toiveena on, että elämäntilanteestasi riippuen pystyisit matkustamaan joustavasti noin 1-3 käyttöönottoon vuosittain, joista yhden kesto on projektin koosta riippuen n. 2-8 viikkoa. Reissut sijoittuvat pääosin Aasian ja Euroopan maihin. Tehtävääsi kuuluu siis käyttöönottojen valmistelu, eli ns. ”kotityöt” (suunnittelu ym.), jonka jälkeen olet mukana suunnittelemasi projektin automaatiokäyttöönotossa ja testauksessa. Tarpeen vaatiessa pidät automaatioon liittyviä koulutuksia kohteessa sekä toimit teknisenä tukena vika- ja ongelmatilanteisiin liittyen.

Toivomme sinulta:

  • DI:n tai insinöörin tutkinto automaatiotekniikan parista
  • Kokemusta automaatiosuunnittelusta, ohjelmoinnista ja/tai käyttöönotoista
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • Matkustusvalmiutta sekä kykyä ja halua ottaa vastuuta suuristakin projekteista.

Katsomme myös eduksi aiemman kokemuksen projektiluontoisista tehtävistä.

Tehtävä on loistava mahdollisuus sinulle, joka haluat työskennellä aidosti kansainvälisessä toimintaympäristössä automaation parissa. Asiakkaamme tarjoaa sinulle kattavan perehdytyspolun, joka takaa valmiutesi ottaa ajan myötä ja miksei myös nopeastikin suurempia vastuita projekteissa. Perehdytyksen lisäksi sinulla on koko muun organisaation tietotaito käytössäsi, vaikka hoitaisitkin projektiasi itsenäisesti. Myös osaamistasi pidetään yllä erinäisten koulutusten ja tapahtumien muodossa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Voit hakea tehtävään oheisen linkin kautta. Tarvittaessa voit myös olla lisätietojen tiimoilta yhteydessä Lassi Jyrinsaloon (puh. 0407628992) tiistaisin kello 14-15.