(Poistunut julkaisusta)

Automaatioinsinööri, Suunto Oy
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2019

 

Suunto sai alkunsa vuonna 1936, kun suomalainen suunnistaja ja insinööri Tuomas Vohlonen keksi nestetäytteisen kompassin massatuotantomenetelmän. Siitä lähtien Suunto on ollut alan innovatiivinen edelläkävijä ja yksi maailman johtavista urheilijoiden ja seikkailijoiden käyttämien urheilukellojen, sukellustietokoneiden ja urheiluinstrumenttien suunnittelijoista ja valmistajista. Aina korkeimmilta vuorita syvimpiin meriin Suunnon laitteita käyttävät urheilijat ja seikkailijat kaikkialla maailmassa. Suunnon pääkonttori ja tuotantolaitos ovat Vantaalla. Yrityksellä on yli 400 työntekijää eri puolilla maailmaa, ja Suunto-tuotteita myydään yli sadassa maassa. Yhtiö on Amer Sports Corporationin tytäryhtiö, kuten sisaryhtiönsä Salomon, Arc'teryx, Atomic, Wilson, Precor ja Mavic. Lisätietoja meistä: www.suunto.com

 

 

Haluatko päästä osaksi Suunnon huippuammattilaisten tiimiä?

Etsimme Automaatioinsinööriä Supply Chain Engineering -tiimiin vakituiseen työsuhteeseen asiakkaamme Suunto Oy:n pääkonttorille Vantaalle.

Me Suunnolla tarjoamme sinulle merkityksellisen ja tärkeän työn, jossa ammattitaitoasi ja osaamistasi arvostetaan. Meillä on hyvä työskentelyilmapiiri ja haluamme pitää henkilökunnastamme hyvää huolta: hyvät työsuhde-edut mm. liikunta- ja kouluttautumismahdollisuuksineen ja henkilökuntaedut tuotteisiimme tästä esimerkkeinä.

Olet osa huippuammattilaisten insinööritiimiä, jonka päätehtävänä on kehittää automaatio- ja tuotantoratkaisuja uusiin huippuluokan urheilukelloihin ja sukellustietokoneisiin sekä tukea tuotantoamme. Teet tiivistä yhteistyötä sekä tuotannon, että tuotekehityksen ja toimittajien kanssa ja toivommekin että työskentely eri sidosryhmien kanssa on sinulle luontaista.

Vastuualueesi:

- Tuotannon automaatio- ja robotiikkajärjestelmien määrittely ja kehittäminen

- Automaation ja robotiikkajärjestelmien ylläpito yhdessä kunnossapidon kanssa

- Uusien automaatiohankkeiden hallinta ja toimittajayhteistyö

Toivomme sinulta sopivaa teknistä tutkintoa (insinööri/DI), kokemusta kokoonpanoautomaatiojärjestelmien ja/ tai robotiikan kehittämistä, hyviä projektinhallinnan taitoja, hyviä viestintätaitoja niin suomeksi kuin englanniksi sekä käytännönläheistä, oma-aloitteista ja itseohjautuvaa työskentelytapaa.

Haluaisitko Sinä kuulua Suunnon tiimiin ja urheiluinstrumenttien parissa työskenteleviin huippuammattilaisiin? Kiinnostavatko sinua haastavat ja mielenkiintoiset työtehtävät uusimman teknologian parissa? Jos kyllä- me haluamme ehdottomasti kuulla juuri Sinusta!

Täytä sähköinen hakemuksesi CV:n ja hakemuskirjeen kera mahdollisimman pian, tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja työtehtävästä antaa Adeccon HR konsultti Tomi Kolu, tomi.kolu@adecco.fi, 040 640 3118.