(Poistunut julkaisusta)

Automaatioinsinööri suunnittelutehtäviin Vantaalle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019
Etsimme kehittymishaluista automaatioinsinööriä monipuolisten suunnitelutehtävien pariin Vantaalle! Tässä positiossa pääset työskentelemään kansainvälisten projektien parissa sekä mielenkiintoisella alalla yhdessä asiantuntevien kollegoiden kanssa. Voit olla joko vastavalmistunut automaation osaaja tai jo alalla kokeneempi tekijä, tässä tehtävässä asenne ratkaisee. Lue lisää tehtävästä alta ja hae paikkaa mahdollisimman pian!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista automaatioinsinööriä Vantaalle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme Automaatio suunnitelutoimisto Ahti Pänttäjä Oy:llä.
TYÖNKUVA
Automaatio suunnitelutoimisto Ahti Pänttäjä Oy toimii energia-, kaivainnais-, elintarvike- ja rakennusteollisuuden aloilla. He ovat toteuttaneet automatisaatioprojekteja muun muassa Vantaan Energialle, Valiolle ja Outotecille. Tekniikoista heillä on käytössä muun muassa Siemens ja Omron.

Tässä roolissa työtehtävät liittyvät automaation suunniteluun, tuotannon parantamiseen, tehostamiseen sekä modernisointiin. Tulet työskentelemään kenttätason instrumentoinnista ja mittauksista aina tuotantoon asti, monipuolisten tehtävien parissa. Tukenasi tulee olemaan osaava 10 hengen tiimi.

Tehtävä tarjoaa uusia hasteita ja kehittymismahdollisuuksia monipuolisten tehtävien sekä kansainvälisten projektien parissa. Tämä on erinomainen tilaisuus vastavalmistuneelle automaatioinsinöörille, taikka jo työkokemusta kartuttaneelle osaajalle.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on automaatioinsinöörin (AMK tai yliopisto) tutkinto. Omaat laajan ymmärryksen automaatiosta ja toivoisimme sinulta jonkin verran aikaisempaa kokemusta alalta. Tulet työskentelemään kansainvälisten projektien parissa, joten sujuva englannin kielen taito sekä asiakaslähtöinen asenne on ehdoton. Omaat myös vahvat tietotekniset taidot Mikäli olet nopea omaksumaan, oppimaan uutta sekä valmis kehittämään itseäsi, saatat olla etsimämme henkilö!

Etsimällämme henkilöllä on:


* Automaatioinsinöörin tutkinto (AMK tai yliopisto)
* Kehittymishaluinen asenne
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Hyvät vuorovaikutustaidot
* Ajokortti


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aiempaa voimalaitoskokemusta tai osaamista toiminnaohjausjärjestelmistä ja suunnitteluohjelmista (esim. ERP, Auto CAD, Comos, PDMS).

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 12kk, jatko mahdollinen

Paikka: Vantaa

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 11.3.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Insinööritoimisto Ahti Pänttäjä Oy on perustettu 1975 insinööritoimisto, joka on yhteistoiminnassa Finn-Mesco Oy:n kanssa. Yritys on tehnyt yli 600 projektia vuosien varrella kotimaassa sekä kansainvälisesti. Insinööritoimisto Ahti Pänttäjä toimii pääasiassa energia-, kaivannais-, elintarvike, ja rakennusaineteollisuuden aloilla. Pitkät asiakkuudet kertovat toiminnan korkeasta tasosta ja asiakkaan tyytyväisyys onkin yrityksen tärkeä arvo. Asiakkaina mm. Vantaan Energia, Outotec, Valio, Amec Foster Wheeler.