(Poistunut julkaisusta)

Automaatioinsinööri / Suomen Lauttaliikenne Oy, Turku
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2018

Suomen Lauttaliikenne -konserni palvelee kulkijoiden tarpeita 44 reitillä merellä ja järvillä, Etelä-Suomesta pohjoisen Kemijärveen. Useimmilla reiteillä ylläpidämme ympärivuorokautista toimintavalmiutta. Vuosittain aluksillamme kuljetetaan noin 4 miljoonaa ajoneuvoa ja 10 miljoonaa matkustajaa yli 300 ammattilaisen voimin.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Turkuun

Automaatioinsinööri

Automaatioinsinööri on vastuussa yhtiön kaluston sähkö- ja automaatiohankkeista ja -projekteista sekä niiden läpiviennistä ja seurannasta alusta loppuun tekniset-, kustannus- ja elinkaarinäkökulmat huomioiden. Valittava henkilö toimii lisäksi sähkö- ja automaatioasioiden asiantuntijana erilaisissa huolto- ja korjaustehtävissä. Kalustoon liittyvien projektien ja korjaustoimien suoritus vaatii hyvää suunnittelua yhdessä sidosryhmien kanssa sekä dokumentointikykyä. Valittava henkilö vastaa hänelle osoitettujen projektien ja korjaustoimien aikataulun mukaisesta läpiviennistä viranomais- ja luokitusmääräyksiä noudattaen ja on vastuussa töiden resursoinnista.

Odotamme tehtävään valittavalta henkilöltä laiva- tai muun soveltuvan alan automaatio- ja sähköjärjestelmien hyvää tuntemusta, sopivaa teknistä koulutusta (esim. automaatio- tai sähköinsinööri tai DI) sekä muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on kokemusta projektitöistä ja projektien läpiviennistä. Hallitset projektityökalut, teknisen dokumentoinnin ja omaat ymmärryksen ohjausjärjestelmäarkkitehtuureista. Luemme eduksi ohjelmointiosaamisen.

Työtavoiltasi olet oma-aloitteinen, suunnitelmallinen ja omaat hyvät dokumentointi- ja vuorovaikutuskyvyt. Automaatio- ja sähköjärjestelmien lisäksi olet kiinnostunut konetekniikasta. Ruotsin ja englannin kielten taidot luetaan eduksi.

Tarjoamme laaja-alaisia ja vaihtelevia työtehtäviä sekä näköalapaikan laivapuolen hybridi- ja sähkökäytön sovellutuksiin sekä automaatioon. Raportoit tehtävässä tekniselle johtajalle.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Timo Harju puh. 020 746 9688.

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen hakupainikkeen kautta 17.9.2018 mennessä.