(Poistunut julkaisusta)

Automaatioinsinööri Olkiluotoon
VPS Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2020
Etsimme asiakkaallemme Olkiluotoon automaatioinsinööriä heidän tekniikan osastolleen.

Automaatioinsinöörin tehtävänä on laatia teknisiä vaatimusmäärittelyjä, kelpoistussuunnitelmia sekä soveltuvuusarvioita korvaaville laitteille ja varaosille.

Tehtävään valittu henkilö tulee osallistumaan erilaisten automaatio- ja instrumentointilaitteiden teknisiin selvityksiin sekä vaatimustenmukaisuuden arviointeihin, tarkastamaan laitosdokumentaatiota ja korvaavien varaosien suunnitelmia.

Lisäksi henkilö tulee osallistumaan oman tekniikan alan edustajana teknisten työryhmien työskentelyyn ja tarvittaessa toimituksen seuranta- ja tarkastustehtäviin sekä laitetoimittajien ja valmistajien tuote- ja laatuauditointeihin.

Tehtävään valitulta henkilöltä toivomme:
-Tehtävään soveltuvaa diplomi-insinöörin (tai vastaavaa) insinöörin koulutusta (automaatio-, mittaus/instrumentaatio- tai prosessitekniikka)
-Eduksi katsomme prosessitekniikan, prosessi- ja kenttäinstrumentaation, robotiikan, mobiililaitteiden tai kunnonvalvontalaitteiden tuntemuksen
-Hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Haemme aktiivista, toimeen tarttuvaa, pitkäjänteistä ja suunnitelmallista henkilöä, jolla on hyvä vuorovaikutustaidot ja into kehittyä tehtävässään ja ydinalalla.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Olkiluodossa pääset työskentelemään vakavaraisessa yrityksessä mielenkiintoisten haasteiden parissa. Työstä maksetaan kilpailukykyinen palkka.

Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Liitä hakulomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä ja rekrytoinnista antaa VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Jasmina Vaakanainen, puh 050 363 7050.