Automaatioinsinööri meriteollisuuden pariin kansainväliseen yritykseen Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2019
Etsimme johtavalle sähkö- ja automaatioteollisuuden yritykselle insinööriä (AMK/DI) meriteollisuuden automaatioprojektien pariin! Tämä on loistava mahdollisuus uransa alkuvaiheessa olevalle reippaalle tekijälle kasvamaan rooliin. Täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä, joten älä aikaile laittaa hakemusta!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista automaatioinsinööriä Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä pääset toimimaan automaatioinsinöörinä osana 17 hengen tiimiä yhdessä asiantuntevien ja kokeneiden ammattilaisten kanssa sekä kehittymään monipuolisten tehtävien parissa. Tulet esimerkiksi selvittämään miten uudistetaan ja automatisoidaan asiakasyrityksemme laitteita ja järjestelmiä - aikatauluttamaan, selvittämään tarvittavia komponentteja, vaihtamaan softia uusiin, ohjelmoimaan sekä testaussuunnittelemaan. Kehittyessäsi työnkuvassa on myöhemmässä vaiheessa mahdollisuus myös matkustella, joten matkustusvalmius nähdään tässä etuna!
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Sopeuduthan kiireisiinkin työpäiviin ja etkä pelkää kysyä apua? Ideaalihakijamme on huolellinen, rauhallinen ja innostunut oppimaan uutta. Olet ehkä juuri vastavalmistunut diplomi-insinööri tai insinööri, pääaineenasi automaatiotekniikka. Sinulla on ymmärrystä ja jo aikaisempaa kokemusta PLC-ohjelmoinnista ja kenttäväylistä esimerkiksi harjoittelun tai kesätöiden kautta. Kaikki muu kenttäväylä ja ohjausjärjestelmä osaaminen nähdään etuna: Profibus, Modbus, Ind.Ethernet, Siemens, Phoenix Inline tai Omron. Lisäksi ohjelmisto-osaaminen EPLAN P8:sta tai muusta objektiperustaisesta sähkösuunnitteluohjelmasta nähdään etuna. Joten kerrothan jo hakukirjeessä mikäli ostaa käyttää joitain näistä järjestelmistä tai ohjelmistoista! Lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää suomen kielen lisäksi sujuvaa englannin kielen taitoa.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12kk, jatko hyvin todennäköinen

Paikka: Helsinki, Vuosaari

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 3.4.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme

https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on sähkövoima- ja automaatioteknologiayhtymä, joka toimii myös kansainvälisesti. Yrityksen tarjoamat tuotteet, järjestelmät ja palvelut parantavat asiakkaiden kilpailukykyä ympäristömyönteisellä tavalla.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1256556
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki