(Poistunut julkaisusta)

Automaatioinsinööri levytyökeskuksien käyttöönottoihin
Barona Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2019

Haemme automaatio-/sähköinsinöörejä levytyökeskuksien käyttöönottoihin. Työtehtävät sijoittuvat pääasiassa ulkomaille.

Käyttöönottajan tehtävässä kierrät ympäri maailmaa tuotantolaitoksissa varmistamassa, että asennetut levytyökeskukset toimivat odotetulla tavalla. Työhön sisältyy järjestelmien toiminnallista testausta sekä tarvittaessa PLC-ohjelmiston konfigurointia. Ethän vierasta myöskään satunnaisia mekaanisia töitä.

Toivomme sinulta:

  • soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. automaatio-/sähkö-/mekatroniikan insinööri)
  • aikaisempaa kokemusta teollisuuden automaatiosuunnittelusta/käyttöönotosta
  • PLC-ohjelmointitaitoa
  • sähköteknistä osaamista
  • hyvää englanninkielen taitoa
  • matkustusvalmiutta.

Voit olla joko vasta valmistunut insinööri tai jo alan asiantuntija. Saat vastuuta osaamisesi mukaan. Työsuhde alkaa koulutuksella valmistajan tuotantolaitoksella.

Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen, työtavaltaan tarkka ja asiakasrajapinnassa viihtyvä henkilö, joka toisaalta toimii tehokkaasti ja itsenäisesti. Laadukas tekeminen on keskeistä ja toivomme, että sinäkin pidät luontevasti kiinni tästä periaatteesta kokonaisvaltaisesti kaikessa toiminnassasi.

Tarjoamme hienon mahdollisuuden tehdä työtä, jossa työkenttänä on koko maailma ja jossa pääset kehittymään ammatillisesti jatkuvasti. Työsuhde solmitaan Barona Kunnossapidon kanssa, mutta toimit levytyökeskuksia valmistavan yrityksen nimissä käyttöönottajana.

Toivottavasti voit aloittaa työt mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Hae tehtävää heti, sillä haastattelut käynnistyvät jo hakuajalla!

Lisätietoja tehtävästä antaa: Anssi Pekkarinen puh. 043 824 3624