(Poistunut julkaisusta)

Automaatioinsinööri, kokoaikainen, Orion Diagnostica Oy, Espoo 
Orion Diagnostica Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

Oletko vastavalmistunut tai valmistumisen kynnyksellä oleva automaatioinsinööri? Haluatko päästä kerryttämään arvokasta työkokemusta automaation eri osa-alueista? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Automaatioinsinööri! 

Etsimme sinua 

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Orion Diagnostica Oy:lle, kehittymishaluista Automaatioinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen Espooseen. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan asiakkaallemme. 

Automaatioinsinöörin tehtävässä toimit Orion Diagnostican muovitehtaalla osana tehtaan teknistä ylläpitoa. Vastuullasi on tehtaan automaatiojärjestelmien ja tuotantolaitteiden ylläpito sekä kehitys. Tehtävänäsi on myös paikallistaa ja korjata laitteissa ilmeneviä häiriöitä. Pääset vaikuttamaan työlläsi toiminnan ja prosessien kehittämiseen jonka lisäksi teet laitehankintoja yhteistyössä tehtaanjohtajan kanssa. Työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden työskennellä johtavassa IVD-alan yrityksessä. Pääset oppimaan monipuolisesti automaatiosta jatkuvasti kehittyvässä yrityksessä! 

Orion Diagnostican muovitehdas valmistaa muoviosia yhtiön sisäiseen käyttöön sekä ulkoisille asiakkaille. Osat tuotetaan korkeasti automatisoidussa tehtaassa Espoon Niittykummussa. Tehtaan päätuotantotavat ovat ruiskuvaluu ja ruiskupuhallus. Tuotanto toimii puhdastilassa lääketuotannon säännöksiä noudattaen. Tehtaalla on ISO9001 ja ISO15378 sertifikaatit. Lue lisää täältä: www.oriondiagnostica.com

Pääasialliset tehtävät 
 • Vastaat muovitehtaan automaatiojärjestelmien ja tuotantolaitteiden ylläpidosta sekä kehityksestä
 • Paikallistat ja korjaat laitteissa ilmeneviä häiriöitä
 • Hoidat laite- ja varaosahankintoja yhdessä tehtaanjohtajan kanssa
 • Tuet työlläsi toiminnan ja prosessien kehittämistä
Odotamme sinulta 
 • Relevanttia koulutustaustaa, esimerkiksi automaatioinsinööri (AMK/DI) 
 • Hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englanninkielen taitoa 
 • Huolellista työotetta ja luontaisia vuorovaikutustaitoja 
Tarjoamme sinulle (mahdollisuuden) 
 • Kehittää osaamistasi alan johtavassa yrityksessä monipuolisissa tehtävissä
 • Kerryttää arvokasta työkokemusta automaation eri osa-alueista
 • Hyvän perehdytyksen tehtävään mm. tuotantopäällikön toimesta
 • Kannustavan työyhteisön tuen 

Hae tehtävään heti! 

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 17.11.2019 mutta nopeus on valttia! Aloitus on heti sopivan henkilön löydyttyä. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Tiia Mäenpää (tiia.maenpaa@studentwork.com, 050 463 7212)

Lisätietoja Studentworkista 

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan! 

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.