(Poistunut julkaisusta)

Automaatioinsinööri, kokoaikainen, Nekos Oy, Tampere
Nekos Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2019
Oletko jo hieman työkokemusta kerryttänyt insinööri, joka on erikoistunut projektiluontoisiin töihin teollisuuskohteissa? Kaipaatko monipuolista tehtäväkuvaa yrityksessä, jossa on ketterä ja joustava kulttuuri? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme automaatioinsinööri!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Nekos Oy:lle, jo hieman kokemusta kerryttänyttä automaatioinsinööriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Tampereelle. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle.
  
Automaatioinsinöörinä toimit monipuolisessa tehtäväkuvassa projektiluontoisissa tehtävissä materiaalinkäsittelyalalla. Roolissa pääset mukaan projektiin sen alusta loppuun; suunnittelusta testaukseen, asennukseen ja käyttöönottoihin. Työnkuvaan kuuluu laaja-alaisesti teollisuuden sähkösuunnittelu ja logiikkaohjelmointi sekä asennus, käyttöönotot ja huollot kansainvälisissä ja kotimaan projekteissa.

Työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden päästä mukaan ketterän, vakaan ja joustavan yrityksen toimintaan, jossa kehitysmahdollisuudet ovat laajat ja työnkuva monipuolinen. Teknologiaosaamisessa hyödynnetään uusinta kehitystä ja projektit toteutetaan laadukkaasti.

Nekos Oy on materiaalinkäsittelyjärjestelmien ammattilainen, joka tarjoaa asiakkaidensa käyttöön vahvan teknologiaosaamisen ja monipuolisen toimialatuntemuksen. He palvelevat niin pienempien kuin suurempienkin järjestelmien suunnittelussa, toteutuksessa ja asennuksessa. Asiakkaiden toiminnan tehokkuuden ylläpitäminen on heille erityisen tärkeää. He hallitsevat koko materiaalinkäsittelyjärjestelmän elinkaaren ja modernisoivat vanhat järjestelmät, huoltavat laitteistot ja myyvät varaosat myös muihin markkinoilla oleviin laitteisiin.

Pääasialliset tehtävät
 • Sähkösuunnittelu ja logiikkaohjelmointi materiaalinkäsittelyjärjestelmiin liittyen
 • Testaus, asennus ja käyttöönottotehtävät projektien aikana
 • Huoltotehtävät järjestelmiin liittyen

Odotamme sinulta
 • Aikaisempaa relevanttia kokemusta projektityöskentelystä teollisuuskohteissa
 • Soveltuvaa koulutusta (esimerkiksi insinööri, DI)
 • Hyvää englanninkielen taitoa
 • Matkustusvalmiutta
 • Ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden
 • Kehittää taitojasi monipuolisesti eri tehtävissä  
 • Päästä mukaan materiaalinkäsittelyn projekteihin aina suunnittelusta käyttöönottoon
 • Roolin ketterässä organisaatiossa, jossa hyödynnetään uusia teknologioita ensimmäisten joukossa
 • Hyvän perehdytyksen
 • Yrityskulttuurin, jossa ketteryys ja joustavuus ovat korostuneita arvoja

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Viimeinen hakupäivä on 29.9.2019 , mutta nopeus on valttia! Aloitus sovittavissa syksylle 2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager  Saara Niskanen, puh. 050 467 5319.

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.