(Poistunut julkaisusta)

Automaatioinsinööri, kokoaikainen, Insta Automation Oy, Tampere
Insta Automation Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019

 

Oletko tuleva automaatioteknologioiden ammattilainen? Haluatko mukaan monipuolisiin ja kiinnostaviin projekteihimme kehittymään alan huippujen kanssa?  Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme suunnitteluinsinööri!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme nyt asiakkaallemme Insta Automation Oy:lle automaatioinsinöörejä monipuolisiin automaatiosuunnittelun projekteihin software- painotuksella.  Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle 6 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen, jonka jälkeen tahtotilana on asiakkaan riveihin siirtyminen. Työtehtävät muotoutuvat osaamisesi ja mielenkiinnonkohteidesi perusteella.

 Insta Automation Oy:llä on mahdollisuuksia laajasti, kansainvälisesti tai kotimaassa. Voit työllistyä Tampereelle, Vantaalle, Varkauteen, Raisioon tai Kuopioon. Kerrothan siis hakemuksessasi taidoistasi sekä tehtävistä, joiden parissa haluat työskennellä!  Kerro myös millä paikkakunnalla olisit halukas työskentelemään.

Insta Automation Oy:llä käytetään esimerkiksi seuraavia teknologioita: Automaation ohjelmistosuunnittelun tehtävissä erilaiset Siemensin, Schneiderin, Omronin PLC, SCADA ja DCS tuotteet (mm. PCS7, M580, CJ, Intouch, WinCC, S7). Insta palvelee monipuolisesti erilaisia valtakunnallisesti tunnettuja toimijoita eri sektoreilta, kuten esimerkiksi energia-, elintarvike- ja prosessiteollisuuden parista.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä osaksi suomalaista perheyritystä, joka on luotettava työnantaja. Insta Automation Oy:llä sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi ja edetä urallasi kohti tavoitteitasi. Installa pääset käyttämään erilaisia työkaluja ja järjestelmiä uusimmilla teknologiolla. Saat tueksesi ammattitaitoisen tiimin, jonka kanssa kuljette eteenpäin yhdessä.

Pääasialliset tehtävät

 • Automaation ohjelmistosuunnittelu ja ohjelmointi
 • Järjestelmien käyttöönotot
 • Tehtävät määräytyvät tarkemmin osaamisesi ja mielenkiintojesi mukaan

Odotamme sinulta

 • Soveltuvia korkeakouluopintoja amk/DI (esim. automaatio- tai ohjelmistotekniikka)
 • Käytännön kokemusta jostain automaatioteknologiasta
 • Automaatio- tai ohjelmistoalan työkokemusta
 • Matkustusvalmiutta
 • Sujuvaa suomen kielen taitoa

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

 • Olla osa suomalaista perheyritystä, joka on luotettava työnantaja
 • Olla osana mielenkiintoisia ja monipuolisia projekteja
 • Kehittää omaa osaamistasi ja edetä urallasi
 • Päästä käyttämään erilaisia työkaluja uusimmilla teknologioilla
 • Erinomaiset työsuhde-edut
 • Kannustavan työyhteisön tuen

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 18.08.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on hakijan tilanteen mukaan mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Tampereen rekrytointitiimi (rekrytointi.tre@studentwork.com).

Insta Automation Oy on automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen täyden palvelun yritys. Asiakkaitamme ovat niin prosessi-, energia- ja meriteollisuuden yritykset kuin yhteiskunnan infrastruktuurista huolehtiva julkinen sektori. Insta Automationissa työskentelee noin 550 automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen ammattilaista.

Insta Automation on osa Insta Group -konsernia, joka suomalainen perheyritys. Insta on turvallisen digitalisaation, automaation ja puolustusteknologian huippuosaaja. Konserniin kuuluvat Insta Automation Oy, Insta DefSec Oy, Insta ILS Oy ja Intopalo Digital Oy. Suomessa ja kansainvälisesti toimiva konserni työllistää yli 1000 henkilöä kahdellatoista paikkakunnalla. Insta Groupin liikevaihto on noin 125 miljoonaa euroa. www.insta.fi

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.