(Poistunut julkaisusta)

Automaatioinsinööri, kokoaikainen, Etteplan Oy, Tampere
Etteplan Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Automaatioinsinööri, kokoaikainen, Etteplan Oy, Tampere

Oletko oma-aloitteinen ja asiakasrajapinnassa viihtyvä työntekijä? Haluatko mukaan monipuolisiin ja kiinnostaviin projekteihimme kehittymään alan huippujen kanssa?  Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme automaatioinsinööri!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme nyt asiakkaallemme Etteplan Oy:lle automaatioinsinööriä monipuolisiin projekteihin Tampereelle. Työ on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle.

Automaatioinsinöörin työssä tehtäviisi kuuluu tuoterakenteiden koostaminen ja ylläpito sekä projektidokumentaation hallintaa ja ylläpitoa. Työ sisältää myös pienimuotoisia sähkösuunnittelutöitä. Pääset osallistumaan myös automaatiojärjestelmien tehdastestauksiin. Tulet työskentelemään yhteistyössä projektihenkilöstön, tuoteasiantuntijoiden ja tuotannon henkilöstön kanssa. Odotamme sinulta oma-aloitteista ja reipasta asennetta, sekä halukkuutta työskennellä asiakasrajapinnassa.

Etteplan on yli 3.000 asiantuntijan kehittyvä globaali insinööritalo, joka haluaa muuttaa maailmaa suunnittelulla. Etteplanilla uskotaan, että tulevaisuuden tekniset haasteet edellyttävät erilaista, jäsennellympää ja fokusoituneempaa otetta.

Etteplanilla on syvällistä näkemystä eri aloilta, ja he soveltavat uudenlaista ajattelua kolmella palvelualueella: suunnittelu, sulautetut järjestelmät ja IoT sekä tekninen dokumentointi. Henkilöstön asiantuntemus ja palvelutuotteet kattavat asiakkaiden tuotteiden koko elinkaaren.

Etteplanilla on yli 50 toimipistettä Suomessa, Ruotsissa, Alankomaissa, Saksassa, Puolassa ja Kiinassa, joten toiminta on aidosti globaalia. Virtuaaliset asiantuntijatiimit tarjoavat monia mahdollisuuksia niille, jotka suhtautuvat intohimoisesti uuden oppimiseen ja tiedonjakamiseen. Lue lisää osoitteesta: https://www.etteplan.com/fi

Pääasialliset tehtävät

 • Tuoterakenteiden koostaminen ja ylläpito
 • Projektidokumentaation hallinta ja ylläpito
 • Pienimuotoisia sähkösuunnittelutöitä
 • Yhteistyö projektihenkilöstön, tuoteasiantuntijoiden ja tuotannon kanssa
 • Osallistuminen tehdastestauksiin

Odotamme sinulta

 • Soveltuvia korkeakouluopintoja (automaatioalan insinööri/DI tai sähköautomaatioinsinööri/DI)
 • Kykyä ja halukkuutta työskennellä asiakasrajapinnassa
 • Perusymmärrystä sähkötekniikasta

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

 • Olla osana mielenkiintoisia ja monipuolisia projekteja
 • Kehittää omaa osaamistasi ja edetä urallasi
 • Päästä käyttämään erilaisia työkaluja uusimmilla teknologioilla
 • Kannustavan työyhteisön tuen

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 05.05.2019 , mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on hakijan tilanteen mukaan mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Eveliina Roininen (eveliina.roininen@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.