(Poistunut julkaisusta)

Automaatioinsinööri ja automaation IT-osaaja
Terrafame Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018

Haemme Terrafamelle Sotkamoon

Automaatioinsinööriä ja automaation IT-osaajaa

Tehtäviisi kuuluu prosessiteollisuuden automaatiokunnossa- ja käynnissäpito. Teollisuuden automaatiojärjestelmät ja niihin liittyvät tietoliikenneverkot ja väyläratkaisut ovat osa tehtäväkenttääsi.

Työskentelet läheisessä yhteistyössä tuotannon ja kunnossapidon kanssa prosessiteollisuuden sähkö-automaatiokunnossapidossa.

Tehtävän hoitamisessa olennaista on sujuva yhteistyö oman organisaation, muiden osastojen, ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Sinulla on soveltuva automaatiotekniikan koulutus ja kokemusta teollisuuden kunnossapitotöistä. Olet vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen. Englanninkielen taito on tehtävissä tarpeellinen, muun kielitaidon katsomme eduksi.

Arvostamme lisäksi osaamista seuraavilta osa-alueilla:       

  • IT-verkon valvonta
  • prosessiteollisuus, laitesähköistys ja -instrumentointi
  • sähkönjakelu ja sähköverkot
  • ohjausjärjestelmien tuntemusta (Siemens S7, ValmetDNA, Siemens Scada)
  • kunnossapitojärjestelmien tuntemus
  • sähköautomaatioennakkohuolto-ohjelmien tuntemus

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän ainutlaatuisen tuotantoprosessin parissa ja mahdollisuuden päästä kartuttamaan osaamista vastuullisessa tehtävässä. Samalla pääset suomalaisen teollisuuden näköalapaikalle.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköautomaatiopäällikkö Mikko Toiviainen, p. 020 7130 800.

Mikäli koet tehtävän omaksesi, lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@terrafame.fi 23.11.2018 mennessä. Otsikoi viestisi hakemasi tehtävän nimikkeellä.