(Poistunut julkaisusta)

Automaatioinsinööri Huurre Finland Oy:lle
Huurre Finland Oy:lle

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019

Huurre on kansainvälinen teknologia- ja palvelujohtaja vihreän jäähdytyksen ja lämmöntuoton sekä älykkään automaation saralla. Huurre kehittää voimakkaasti digitalisoituja palveluita, joissa automaatio ja ohjelmistot ovat keskiössä. Pitkät perinteet ja osaaminen tarjoavat vahvan kivijalan, mutta fokus on tiukasti lisäarvoa tuottavissa digitaalisissa palveluissa, johon etsimme vahvistusta.

Omaatko jo ymmärrystä teollisuusautomaatiosta? Kiehtovatko sinua aidosti innovatiiviset ratkaisut? Etsitkö tehtävää, jossa pääsisit ottamaan vastuuta ja kasvamaan sekä kehittymään?

Saatat olla etsimämme AUTOMAATIOINSINÖÖRI.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtäväsi muodostuu älykkäiden jäähdytyksen ja lämmöntuoton automaation sekä niiden ohjauslogiikoiden toteuttamisesta integroiden ratkaisut osaksi pilvipalveluympäristöä IoT). Tekninen tuki ja koko automaatiojärjestelmän ylläpito ovat keskeinen osa työtehtäviäsi. Teknisen tuen ohella saat vastuullesi omat automaation käyttöönottoprojektisi ja sen myötä laajan sekä itsenäisen tehtävänkuvan. Kommunikoit sujuvasti eri sidosryhmien kanssa projektin eri vaiheissa. Projektiemme pääfokus on tällä hetkellä Suomessa ja Ruotsissa, mutta tulevaisuudessa yhä enemmän kansainvälisissä ympyröissä. Onnistumistasi tukee tiivis tiimi, jossa porukka puhaltaa yhteen hiileen. Olemme sitoutuneet paitsi asiakkaidemme ongelmien ratkaisuun, myös toistemme tukemiseen ja oman osaamisen kasvattamiseen katse tiukasti tulevaisuudessa.

Voit olla uraasi starttaava tai jo kokemusta omaava automaatio- tai IT-puolen amk-insinööri tai DI. Tärkeintä on, että sinulla on ymmärrystä teollisuus- (tai kiinteistö-) automaatiosta sekä ohjelmisto-osaamista. Osaamisesi voi olla myös PLC-ohjelmoinnista. Linux-ympäristöjen tuntemus katsotaan positiivisena lisänä, mutta tämä ei ole välttämätöntä. Motivoidut itseohjautuvasta tekemisestä ja nautit saadessasi itse vaikuttaa omaan työhösi ja kantaa siitä vastuuta. Positiivinen ja eteenpäin katsova asenne sekä halu oman osaamisen kartuttamiseen ovat sinulle tärkeitä arvoja. Työtä tehdään kansainvälisessä ympäristössä, jossa kommunikointiin tarvitset englannin kielen taitoa. Projektimme edellyttävät myös jonkin verran matkustusvalmiutta, lähinnä Suomessa sekä Ruotsissa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen työnkuvan maailman johtavan jäähdytysautomaatioratkaisun parissa. Tule mukaan kasvavaan ja edelleen kansainvälistyvään toimintaamme, joka tarjoaa sinulle erinomaiset mahdollisuudet kasvattaa osaamistasi, kyvykkyyksiäsi ja vastuualuettasi. Tarjoamme vakituisen työsuhteen, säännöllisen arkityön, joustavat työskentelymahdollisuudet ja osaavan työporukan jatkuvan tuen työllesi.

Mikäli kuulosti siltä, että tämä voisi olla seuraava steppi urallasi, laitathan hakemuksen heti! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten haethan paikkaa mahdollisimman pikaisesti ja viimeistään 25.9.2019). Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Anna-Leena Mustonen, puh. 050 386 9112.

Huurre iTOP -jäähdytysautomaatio on ainutlaatuinen ratkaisu, joka yhdistää asiakkaiden liiketoimintakriittiset järjestelmät älykkääseen hallintaohjelmistoon. Huurre iTOP on asiakkaille aitoa lisäarvoa ja merkittäviä säästöjä tuottava, skaalautuva teknologia- ja palvelukokonaisuus, jolla on jo tuhansia käyttäjiä. Huurre iTOP palveluihin voidaan sisällyttää muun muassa energiaoptimointi, 24/7 hälytystenhallinta, etäohjaus ja päätteet omavalvontaan. Lue lisää ratkaisustamme http://www.huurreitop.com.