(Poistunut julkaisusta)

Automaatioinsinööri (Helmee Imaging Oy, Tampere)
Helmee Imaging Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2018
Helmee Imaging Oy on Tamperelainen huipputeknologiayritys, joka tarjoaa konenäköjärjestelmiä kiiltäväpintaisten kappaleiden visuaalisen laaduntarkastukseen. Helmee:n AOI järjestelmä perustuu mullistavaan CSD-tekniikkaan, joka on Helmee:n patentoima. Helmee AOI on ainoa laite maailmassa, joka pystyy tarkistamaan kiiltävän ja kaarevapintaisen kappaleen pinnanlaadun. Helmee:n asiakkaat ovat pääasiassa autoteollisuudessa. Tämän lisäksi asiakkainamme ovat saniteetti-, kodinkone- ja pakkausteollisuus. Helmee on globaali yritys, jonka myynti, käyttöönotto ja huolto toimivat kaikkialla maailman tärkeimmillä tuotantoalueilla.

Lue lisää osoitteessa helmee.com!

Haluatko työskennellä kansainvälisessä ja kasvavassa yrityksessä, jolla on omat huipputekniset tuotteet? Onko sinulla oikea asenne ja aiempaa kokemusta?

Helmee Imaging Oy etsii nyt joukkueeseensa innovatiivista AUTOMAATIOINSINÖÖRIÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Odotamme Sinulta seuraavaa osaamista:
- Robotiikka ja tuotantoautomaatio
- Konenäkö ja kuvankäsittely
- MS Windows ja .NET C#, Matlab
- Hyvät tiimityötaidot

Automaatioinsinööri osallistuu tuotekehitystiimin jäsenenä konenäköön ja robotiikkaan perustuvien tuotteiden kehittämiseen.

Helmee Imaging Oy tarjoaa uudelle tiimiläiselleen vahvan taustatuen, monipuolisia ja haastavia työtehtäviä ja hyvät ammatilliset kehittymismahdollisuudet.

Jätäthän hakemuksesi paikkaan pikaisesti osoitteessa www.go-on.fi. Hakemusten käsittely ja haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Lisätietoja paikasta antaa Go On Tampere, Pia Viitaharju +358 400 109 961