(Poistunut julkaisusta)

Automaatioinsinööri / Eckes-Granini Finland Oy Ab, Turku
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019


Eckes-Granini Finland Oy Ab:n tuotteet ovat vuosikymmenten varrella tulleet tutuiksi usealle sukupolvelle ja ovat luonnollinen osa suomalaisten arkea. Marli ja Mehukatti -tuotemerkkien alla on jatkuvasti tuotu markkinoille uudenlaisia juomia, ja joistakin niistä on muodostunut jo suorastaan klassikoita. Myös God Morgon® -täysmehut ovat osa Eckes-Graninin tuotevalikoimaa. Jokaisella meistä on mehujen joukossa omat suosikkituotteemme ja monet niistä tuovat mieleen mukavan nostalgisia muistoja.

Eckes-Granini Finland Oy Ab on osa Euroopan johtavaa mehuliiketoimintakonsernia Eckes-Granini Group GmbH:ta, jonka pääkonttori sijaitsee Saksassa. Eckes-Granini Finlandin tuotanto on Suomessa keskitetty Turun tuotantolaitokseen.

Olemme tehostamassa toimintaamme ja uusimassa tuotantomme prosessinohjaus- ja tuotannonohjausjärjestelmiä (DCS/MES) ja haemme Turun tehtaalle

Automaatioinsinööriä

Toimit monipuolisessa roolissa kehitys-, suunnittelu- ja testaustehtävissä. Pääset osaksi osaavaa projektitiimiämme suunnittelemaan prosessiteollisuuden laitteiden automaatiota.

Keskeiset tehtävät:

  • prosessien automaatiosuunnittelu, toteutusten valvonta ja ylläpito
  • sähkö-, automaatio- ja instrumentointisuunnittelun asiantuntijatehtävät
  • projektinjohto ja -ohjaaminen sekä valvonta- ja käyttöönottotehtävät tuotannossa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää usean vuoden työkokemusta automaatio- ja ohjelmistotekniikan vastuualueista sekä yleisesti prosessi- ja laitostekniikan osaamista. Lisäksi sinulla tulisi olla automaatiojärjestelmien sovelluskehitys- ja suunnitteluohjelmistojen tuntemusta. Tehtävään soveltuva koulutus on tekninen, esimerkiksi DI / YAMK tai AMK.

Olet työskentelytyyliltäsi itsenäinen, aloitteellinen ja innokas myös oppimaan uutta. Hyödynnät työssäsi tehokkaasti erilaisia järjestelmiä. Viestit sujuvasti ja vakuuttavasti myös englanniksi ja työskentelet luontevasti kaikilla organisaation tasoilla.

Tehtaidemme kehittyessä tulevaisuuden näkymämme ovat todella mielenkiintoiset. Investoimme tuotantoomme ja etsimme mukaan henkilöitä, joilla on kykyä ja taitoa haastaa vanhat tottumukset. Kun tuot osaamisesi meille, pääset samalla osaksi kehittyvää työyhteisöä ja saat mahdollisuuden olla mukana luomassa uudenlaisia palveluita. Arvostamme positiivista palveluasennetta, uusia ratkaisuja sekä rohkeaa, aloitteellista ja aktiivista toimintatyyliä.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Henri Huopalahti 22. ja 29.10. klo 14–17, puh. 050 406 5944 tai Eckes-Graninin tekninen johtaja Sakari Sainio 15., 17., 22. ja 24.10. klo 16–17, puh. 040 052 1140.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si alla olevan hakupainikkeen kautta 3.11.2019 mennessä.