Automaatioinsinööri, Comatec Oy, Turku
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2021
Etsimme asiakkaallemme automaatiotekniikan insinööriä käyttöönottoprojektien pariin. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä monipuolisissa projektitehtävissä osana kokenutta ja omistautunutta tiimiä. Hae tehtävää jo tänään, sillä aloitamme haastattelut heti sopivien henkilöiden haettua paikkaa!
KUVAUS
Tässä tehtävässä työskentelet asiakasprojekteissa käyttöönoton ja ohjelmistotestauksen parissa. Työhösi kuuluu paljon sidosryhmätyöskentelyä, joten etsimme henkilöä, joka nauttii ihmisten kanssa työskentelystä. Työotteeltasi olet itsenäinen ja oma-aloitteinen. Työsi tapahtuu Turun seudun alueella.
TYÖNKUVA

* Käyttöönottoprojektit
* Ohjelmistotestaus
* Sähkökuvien tulkinta

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Automaatioinsinöörin koulutus (AMK tai DI)
* Työkokemusta alalta esimerkiksi käyttöönoton ja suunnittelun parista
* Siemens logiikan tuntemus
* Oma-aloitteinen ja itsenäinen työote
* Hyvät vuorovaikutustaidot
* Sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen kielitaito


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12kk, mahdollisuus keskustella jatkosta työsuhteen aikana
* Sijainti: Turku
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Insinööritoimisto Comatec Oy on insinööriosaamisen moniosaaja, ja tunnettu erityisesti kyvystään toteuttaa teknologiateollisuuden ja koneenrakennuksen haastavia toimeksiantoja. Comatec auttaa asiakkaitaan tuotteen elinkaaren kaikissa vaiheissa tarjous- ja tuotekehitysvaiheesta tuotteen, ratkaisun tai laitoksen huoltoon ja ylläpitoon asti kaikilla asiakastoimialoillaan.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1424694
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku