(Poistunut julkaisusta)

Automaatioinsinööri asiakkaallemme Oulun seudulle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2019

Haemme Oulun seudulla toimivalle kumiteollisuuden asiakasyrityksellemme AUTOMAATIOINSINÖÖRIÄ.

 

Tehtäviisi kuuluu vastata tehtaan sähkö- ja automaatiolaitteiston kunnossapidosta. Osallistut tehdasautomaation modernisointiin, tulevien investointihankkeiden esisuunnitteluun sekä varsinaiseen suunnitteluun ja toteutukseen. Pidät yhteyttä automaatiojärjestelmätoimittajiin sekä teet yhteistyötä muiden ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa.

 

Toivomme vähintään AMK-tasoista koulutusta sekä aikaisempaa osaamista Siemens S7 parissa toimimisesta valmistavassa teollisuudessa. Käytössäsi on lisäksi Siemensin PG, jonka käyttöön tarvittaessa on mahdollista saada lisäkoulutusta. Lopullinen tehtävänkuva tulee muotoutumaan valitun henkilön osaamisen mukaan. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

 

Työsuhde on alkuun 6kk:n määräaikaisuus, jonka jälkeen hyvälle tekijälle on tarjolla vakituinen työsuhde. Palkkaus määräytyy valitun henkilön osaamisen mukaan ja työ on päivätyötä.

 

Mikäli olet toimeen tarttuva, olet kuin kotonasi ulkoisten sidosryhmien parissa kuten myös ihan konkreettisessa työssä tuotannon tukena ja omaat kokemusta valmistavasta teollisuudesta, olet hakemamme henkilö! Ensimmäinen askel kohti uutta on jättää CV ja hakemus sivujemme www.adecco.fi kautta 21.04.2019 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Räisänen, sanna.raisanen@adecco.fi, p. 0406493121 (lomalla 04.04.2019 – 09.04.2019).