Automaatioinsinööri AFRYLLE, Vaasa, Tampere tai Jyväskylä
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2021
Etsimme vahvistusta AFRY:n automaatiosovellussuunnittelun tiimiin. Tämä tehtävä sopii esimerkiksi hiljattain valmistuneelle henkilölle, jolta löytyy esim. koulupohjaista osaamista automaatiosovellussuunnittelusta sekä halua kehittyä entistä paremmaksi tekijäksi.
KUVAUS
Tarjoamme


* Vaihtelevan ja mielenkiintoisen työn - yhtenä päivänä saatat työskennellä tehdasympäristössä ja seuraavana teatterin lavasteissa!
* Mahdollisuus nähdä ja kokea sekä matkustaa työn puitteissa
* Itsenäisen ja vastuullisen roolin asiakasrajapinnassa
* Kokeneempien kollegoiden tuen sekä mentorin tukemaan sinua kehityksessäsi

TYÖNKUVA
Automaatiosovellussuunnittelijana toimit osana kompaktia tiimiä tukien omalla työpanoksellasi asiakkaiden ratkaisujen automatisointia. Tyypillisiä työtehtäviäsi ovat koneiden, laitteiden ja prosessien ohjelmointiin, testaukseen ja käyttöönottoon liittyvät tehtävät. Lisäksi työhösi liittyy myös erilaisia vikatilanteiden selvittelyä sekä asiakkaiden opastamista.

Työtä tehdään AFRY:n toimistolta käsin, etänä sekä myös paikan päällä tuotantolaitoksissa Suomessa tai ulkomailla. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta ja mahdollisuutta tehdä toisinaan yli päivän pituisia työmatkoja.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva koulutustausta, esim. automaatioinsinööri
* Ymmärrystä automaatiosovellussuunnittelusta, esim. opintojen kautta
* Sähkötekniikan perusteet hallussa
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Työkokemus automaatiosovellussuunnittelusta on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Tärkeintä on, että ymmärrät automaatiosovellussuunnittelun perusteet ja olet kiinnostunut oppimaan lisää.

Henkilökohtaiset ominaisuudet, joita arvostamme:


* Asiakaspalveluhenkisyys
* Hyvät matemaattiset taidot
* Työ edellyttää matkustusvalmiutta


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan, viimeistään elokuussa
* Kesto: 12kk, jatkosta mahdollista keskustella
* Sijainti: Ensisijaisesti Vaasa, mahdollista neuvotella myös Tampereesta ja Jyväskylästä
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä AFRY:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen
MUUTA TIETOA
AFRY on kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointiyhtiö, joka syntyi, kun 1895 Ruotsissa perustettu ÅF osti 1958 Suomessa perustetun Pöyryn helmikuussa 2019. AFRYn ratkaisut vastaavat globaaleihin megatrendeihin kuten teollisuuden digitalisaatioon, energiamarkkinoiden murrokseen, biotalouteen ja kaupungistumiseen.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1466203
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vaasa