Automaatioinsinöörejä
Teollisuuden Voima Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.9.2021

Haemme Olkiluotoon

AUTOMAATIOINSINÖÖREJÄ

Meillä on mielenkiintoisia työpaikkoja! Haemme nyt käyttöautomaatiotiimiin automaatioinsinöörejä laitosyksiköidemme automaatioteknisiin tehtäviin.

Käyttöautomaatiotiimi kuuluu automaatiotekniikan yksikköön, joka on automaatio- ja instrumentaatiotekniikan asiantuntijayksikkö. Käyttöautomaatiotiimi vastaa OL1/OL2/OL3 -laitosyksiköiden prosessiautomaatio- ja käyttöliittymäjärjestelmien uusintaprojekteista, muutostöistä ja eliniän hallintaan liittyvistä tehtävistä. Lisäksi käyttöautomaatiotiimi vastaa käyttöhenkilökunnan koulutukseen käytettävien laitosvastaavien koulutussimulaattoreiden kehittämisestä ja ylläpidosta.

Tehtävänäsi automaatioinsinöörinä on osallistua automaatio- ja ohjausjärjestelmien teknisiin selvityksiin ja projektien toteutukseen muutostyövastaavana tai teknisenä asiantuntijana. Olet mukana laite- ja järjestelmätason suunnittelussa ja toimituksen seuranta- ja tarkastustehtävissä. Lisäksi osallistut uusien järjestelmien testaukseen ja käyttöönottoon.

Yhteistyökumppaneitasi ovat yhtiömme asiantuntijoiden lisäksi alan suomalaiset ja kansainväliset yritykset, asiantuntijat sekä valvontaviranomaiset. Tukenasi on laaja joukko voimalaitos-, sähkö- ja automaatiotekniikan sekä ydinturvallisuuden alan asiantuntijoita.


Minkälaista henkilöä haemme?

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on tehtävään soveltuva diplomi-insinöörin tai vastaava insinöörin koulutus. Automaatioinsinöörin työtehtävässä arvostamme työkokemusta automaatiojärjestelmistä, automaation tietotekniikasta ja ohjelmoinnin perusteiden hallinnasta. Myös osaaminen prosessi- tai sähköjärjestelmistä on eduksi. Sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Persoonana olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja sinulle on ominaista työskennellä pitkäjänteisesti. 


Miksi tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle?

Me TVO-konsernissa tuotamme ydinvoimalla ilmastoystävällistä sähköä. Yhdessä uusiutuvien energianlähteiden kanssa sillä on ratkaiseva rooli ilmastonmuutoksen hillitsemisessä. Suomen suurin yksittäinen ilmastoteko otetaan pian käyttöön Olkiluodossa. Tällöin lähes kolmasosa suomalaisesta sähköstä tulee yhdeltä saarelta. Olemme kehittyneet hallitsemaan koko ydinvoiman elinkaarta. Syvälle peruskallioon louhitussa ONKALOssa® aloitamme turvallisen käytetyn polttoaineen loppusijoituksen ensimmäisenä maailmassa.


Meillä pääset hyödyntämään osaamistasi, sillä panostamme vahvasti henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen sekä jatkuvaan parantamiseen. Täällä sinulla on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua kansainväliseksi ydinalan huippuammattilaiseksi. Uramahdollisuuksien lisäksi TVO-konserni tarjoaa työntekijöilleen kattavat ja elämää tukevat henkilöstöedut.

Tutustu ydinalan ammattilaisiin urasivuillamme ja

tule mukaan Olkijengiin tekemään hiukkasen parempaa duunia!
 

Täytä hakemus mieluiten heti, mutta viimeistään 24.10.2020 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Sanna Haapala, puh. 050 3819198.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1502561
  • Tehtäväalue: Prosessiteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Sanna Haapala (sanna.haapala (a) tvo.fi)
  • Puhelin: 050 3819198
  • Sijainti: Eurajoki, Satakunta