(Poistunut julkaisusta)

Automaatioinsinöörejä
Teollisuuden Voima Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2020

Haemme Olkiluotoon

AUTOMAATIOINSINÖÖREJÄ

Meillä on mielenkiintoisia työpaikkoja! Haemme nyt automaatioinsinöörejä laitosyksiköidemme automaatio- ja instrumentaatioteknisiin tehtäviin.

Automaatiotekniikan yksikkö on automaatio- ja instrumentaatiotekniikan asiantuntijayksikkö. Yksikkö vastaa, että konsernin liiketoiminnoilla on käytössä riittävä automaatiotekninen tuki ydinlaitosten järjestelmien optimaaliseen elinkaarenhallintaan. Yksikön tehtäviin kuuluu myös konsernin uudisrakennushankkeiden suunnitteluun, hankintoihin ja toteutukseen osallistuminen.

Tehtävänäsi on osallistua uudisrakennusprojekteissamme ja käyvillä laitosyksiköillämme erilaisten automaatio- ja ohjausjärjestelmien teknisiin selvityksiin ja projektien toteutukseen pääsuunnittelijana tai teknisenä asiantuntijana. Olet mukana laite- ja järjestelmätason suunnittelussa ja toimituksen seuranta- ja tarkastustehtävissä. Lisäksi osallistut uusien järjestelmien testaukseen ja käyttöönottoon.

Yhteistyökumppaneitasi ovat yhtiömme asiantuntijoiden lisäksi alan suomalaiset ja kansainväliset yritykset, asiantuntijat sekä valvontaviranomaiset. Tukenasi on laaja joukko voimalaitos-, sähkö- ja automaatiotekniikan sekä ydinturvallisuuden alan asiantuntijoita.

Minkälaista henkilöä haemme?
Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on tehtävään soveltuva diplomi-insinöörin tai vastaava insinöörin koulutus (automaatio-, mittaus/instrumentaatio- tai prosessitekniikka tai tekninen fysiikka). Työkokemuksesi DCS-prosessiautomaatio-, turva- ja suojausautomaatio-järjestelmistä tai kone- ja erillisjärjestelmien PLC-logiikoista on eduksi. Arvostamme myös prosessitekniikan, prosessi- ja kenttäinstrumentaation, robotiikan, mobiililaitteiden tai kunnonvalvontalaitteiden tuntemusta. Sinulla on lisäksi hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Persoonana olet aktiivinen, toimeen tarttuva ja sinulle on ominaista työskennellä pitkäjänteisesti.

Miksi tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle?
TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pian Olkiluodossa otetaan käyttöön Suomen suurin yksittäinen ilmastoteko, sillä maailman tehokkaimman OL3-ydinvoimayksikön myötä noin 30 % Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Lisäksi Olkiluodossa käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoituksen valmistelussa on edetty pisimmälle maailmassa. TVO-konsernissa on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua kansainväliseksi ydinalan huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla..   TVO-konsernissa sinulla on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua kansainväliseksi ydinalan huippuammattilaiseksi. 

Tutustu ydinalan ammattilaisiin urasivuillamme ja
tule mukaan Olkijengiin tekemään hiukkasen parempaa duunia!

Lisätietoja tehtävästä antaa Hannu Sarkkinen, puh. 040-5359255 ja Mika Rahkola, puh. 040-5000891 .

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 25.10.2020 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!