(Poistunut julkaisusta)

Automaatioinsinöörejä
Teollisuuden Voima Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Haemme Olkiluotoon

AUTOMAATIOINSINÖÖREJÄ

Meillä on mielenkiintoisia projekteja! Haemme nyt automaatioinsinöörejä Automaatiotekniikka-yksikön eri tiimeihin.


Osallistut ydinlaitosyksiköillämme tiimin vastuualueelle kuuluvien järjestelmien teknisiin selvityksiin, laadit teknisiä suunnitelmia tai toimit automaatioprojektien pääsuunnittelijana. Olet myös mukana laite- ja järjestelmätason suunnittelussa teknisenä asiantuntijana sekä osallistut projektien seuranta-, tarkastus- ja käyttöönottotehtäviin. 

Yhteistyökumppaneitasi ovat yhtiömme asiantuntijoiden lisäksi alan suomalaiset ja kansainväliset yritykset, asiantuntijat sekä valvontaviranomaiset. 

Tukenasi on laaja joukko voimalaitos-, sähkö- ja automaatiotekniikan sekä ydinturvallisuuden alan asiantuntijoita. 


Minkälaista henkilöä haemme?

  • OIKEA ASENNE JA SUUNNITELMALLISUUS. Olet aktiivinen, tartut toimeen, työskentelet pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti sekä omaat hyvät yhteistyötaidot. Lisäksi sinulla on motivaatio oppia uutta ja kehittyä työssäsi huipputason ammattilaiseksi.

  • OSAAMINEN JA KOKEMUS KOHDALLAAN. Sinulla on tehtävään soveltuva diplomi-insinöörin, fyysikon tai insinöörin koulutus. Työkokemus prosessiautomaatiojärjestelmistä, turvallisuusautomaatiojärjestelmistä, säteilymittauksista tai koneautomaatiosta on eduksi. Arvostamme myös prosessitekniikan, ydinfysiikan, instrumentaation tai kunnonvalvontalaitteiden tuntemusta. Sinulla on lisäksi hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.
     
     

    Miksi tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle?

  • AINUTLAATUINEN OPPIMISYMPÄRISTÖ. TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pian Olkiluodossa otetaan käyttöön Suomen suurin yksittäinen ilmastoteko, sillä maailman tehokkaimman OL3-ydinvoimayksikön myötä noin 30 % Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Lisäksi Olkiluodossa käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoituksen valmistelussa on edetty pisimmälle maailmassa.

  • HUIPPUTIIMI. Monipuolisen ja haastavan toimenkuvan lisäksi TVO-konsernissa on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua kansainväliseksi ydinalan huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.


Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Automaatiotekniikan yksikön päällikkö Hannu Sarkkinen puh. (02) 8381 4530 ja yksikön päällikön varahenkilö Mika Rahkola puh. (02) 8381 3450 

sekä tiimiesimiehet

Mika Sinkkonen (Turvallisuusautomaatio) puh. (02) 8381 3466

Sanna Haapala (Käyttöautomaatio) puh. (02) 8381 3467

Jarkko Laukkanen (Instrumentaatio) puh. (02) 8381 3462

Teemu Kivistö (Erillisjärjestelmät) puh. (02) 8381 3428

Ari Valtonen (Automaatiosuunnittelu) puh. (02) 8381 3620


Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 24.11.2019 mennessä ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!