(Poistunut julkaisusta)

Automaatioinsinöörejä, Jartek Invest Oy
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019
Jartek Invest Oy on yksi Suomen suurimmista sahateollisuuden teknologiatoimittajista. Yritys on pitkään alalla toiminut suunnittelu- ja projektitalo. Toimipiste on Lahdessa. Yrityksellä on vahva asiakaskunta sekä Suomessa että kansainvälisesti. Meillä on tällä hetkellä töissä noin 30 henkeä.


Yrityksen vahvuus on sen osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta. Meidän työtehtävämme ovat monipuolisia ja tarjoavat sopivasti haasteita. Työilmapiirimme on avoin, tiivis ja innovatiivinen. Haluamme turvata osaamisen ja palvella asiakkaitamme entistä paremmin, siksi etsimme sopivia henkilöitä liittymään kasvavaan joukkoomme.

Etsimme nyt Jartek Invest Oy:lle ammattitaitoisia


Automaatioinsinöörejä


Tehtävä edellyttää asiakassuuntautunutta asennetta ja itseohjautuvuutta. Työnkuvaan kuuluu automaatiojärjestelmien hoito projektien yhteydessä sekä asiakastuki projektien jälkeen. Sahateollisuuden alan kokemus ei välttämätöntä, mutta se on eduksi. Tehtävät vaihtelevat kuivaamo- ja lämpökäsittelyautomaatiosta kappaleenkäsittelyyn. 

Saatat olla etsimämme henkilö, jos sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä teollisuudesta tai prosessialasta ja tehtävään sopiva tekninen tutkinto. Hyvä englanninkielen taito ja matkustusvalmius ovat tehtävässä välttämättömiä. Automaatioinsinööri on mukana projektien käyttöönotossa Suomessa ja ympäri maailman.Lähetäthän hakemuksesi liitteineen oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolla antaa Marja Koikkalainen, puh. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi. 
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.