Automaatioasiantuntija/Sovellusasiantuntija - Tampere
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.3.2020
Etsimme rekrytointiyhteistyössä asiakkaallemme Automaatioasiantuntijaa/Sovellusasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävän kuvaus

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään asiakkaan oman automaatiojärjestelmän asiantuntijana. Vastaat älykkäiden järjestelmien ja laitteiden automaatiosta sekä niiden integroinnista pilvipalvelupohjaiseen ympäristöön. Työnkuvaasi kuuluu myös järjestelmään liittyvä tekninen tuki sekä pilviarkkitehtuurin ja ohjelmistojen ylläpidolliset tehtävät.

Toivomme sinulta

Etsimme tehtävään automaatio- ja ohjelmistotekniikan osaamisella varustettua henkilöä. Omaat ymmärrystä teollisuusautomaatiosta ja oletkin jo kenties työskennellyt sulautettujen järjestelmien, elektroniikan tai tietoverkkojen parissa. Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi automaatio- tai IT-puolelta (AMK/Yliopisto). Eduksi katsomme jäähdytysjärjestelmien tuntemuksen sekä ohjelmoitavien logiikoiden ja automaatiosuunnittelun osaamisen. Tulet työskentelemään kansainvälisessä ympäristössä, joten tehtävässä edellytetään sujuvaa englannin kielen taitoa. 

Tarjoamme sinulle

Asiakkaamme tarjoaa sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen kansainvälisen teknologiapalvelujen edelläkävijäyrityksen kasvumatkassa. Tarjolla on vastuullinen ja monipuolinen tehtävänkuva, joka mahdollistaa asiantuntijana kehittymisen teknologia-alan digitalisaation, IoT-ratkaisuiden, automaation ja ohjelmistotekniikan parissa. Tehtävä alkaa heti soveltuvan henkilön löydyttyä ja tarkka aloitusajankohta on sovittavissa toiveitasi kuunnellen.

Hakeminen

Kuulisimme mielellämme sinusta mahdollisimman pian lisää! Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen osoitteessa www.eilakaisla.fi . Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislalta Tero Ojaniemi, puh. 040 5548 005 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi .

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot