(Poistunut julkaisusta)

Automaatioasiantuntijaksi Caverionille!
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2021

Kiinteistöautomaation huoltokohteidemme määrä kasvaa kiihtyvällä tahdilla ja rekrytoimme nyt lisää apuvoimia teknologiatiimiimme. Vantaan Vapaalassa sijaitseva toimipisteemme tarvitsee uusia rakennusautomaatiohuollon asiantuntijoita. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon! 

Työpäiväsi keskittyvät rakennusautomaatiojärjestelmien ja valvontalaitteiden ohjaus-, säätö-, asennus-, käyttöönotto-, kunnossapito-, huolto- sekä korjaustehtäviin. Tulet työskentelemään vaihtelevissa asiakaskohteissamme ja toimenkuvasi mukautuu osaamisesi sekä mielenkiintosi perusteella.

Meillä pääset työskentelemään mielenkiintoisessa ja sopivasti haastavassa tehtävässä tukenasi innovatiivinen ja ammattitaitoinen tiimi. Caverion tunnetaan vastuullisena työnantajana ja pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin. Työcaverit ovat meille tärkeitä ja tarjoamme erinomaisten työvälineiden lisäksi hyvät henkilöstöedut, kuten liikunta- ja lounasedun, sekä oman työterveyspalvelun. Meillä Caverionilla sinulla on mahdollisuus työskennellä huippu tiimissä mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa! Tutustu projekteihimme: https://www.caverion.fi/referenssit. 

Soveltuvan teknisen koulutuksen lisäksi toivomme sinulta kokemusta esimerkiksi rakennusautomaatiojärjestelmistä, valaistuksen ohjausjärjestelmistä, LVIS-järjestelmistä tai rakennusten tietojärjestelmistä. Tehtävässä vaaditaan ajokorttia. 

Katsomme eduksi myös seuraavia ominaisuuksia:

- alalla yleisten tiedonsiirtoväylien tuntemus mm. Modbus, Bacnet, TCP/IP, LON
- osaat tulkita automaatiopiirustuksia sekä muita järjestelmään liittyviä piirustuksia
- järjestelmien ja logiikoiden ohjelmointikykyä sekä toiminnallisten kokonaisuuksien ymmärtämistä
- tietoverkkomaailman tuntemus
- 230VAC-sähkötöiden kokemus

Omaat asiakaslähtöisen sekä taloudellisen työskentelytavan ja työsi jälki on laadukasta. Olet joustava tiimipelaaja ja osaat hyödyntää tietoteknisiä laitteita sekä tietokoneohjelmia. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja tulet toimeen niin asiakkaiden kuin eri sidosryhmienkin kanssa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Peppi Saarikari p. 050 336 0869 sekä yksikönpäällikkö Jari Paasonen, p. 040 538 1864. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Lilli Toukola, p. 050 560 8665 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi. 

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hae nyt tai viimeistään 28.2.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.

Hae työpaikkaa seuraavasta linkistä:

https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/avoimet-tyopaikat

Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa.

Lilli Toukola
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 560 8665
lilli.toukola@eezy.fi

www.eezy.fi