Automaatioasiantuntija
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2021

Caverion Suomi Oy, Oulu

Jatkamme kasvua ja vahvistamme teknologiatiimiämme hakemalla Oulun toimipisteeseemme rakennusautomaatio asiantuntijaa. 

Työnkuvaasi sisältyy rakennusautomaatiojärjestelmien ja valvontalaitteiden ohjaus-, säätö-, käyttöönotto-, kunnossapito- ja huolto- sekä korjaustehtävät.

Tekninen koulutustausta katsotaan eduksesi, mutta olet voinut saavuttaa pätevyytesi myös työelämässä. Osaat toimia asiakaslähtöisesti, laadukkaasti ja taloudellisesti sekä hyödyntää tietoteknisiä laitteita ja tietokoneohjelmia. Kykenet joustavaan itsenäiseen työskentelyyn ja tulet toimeen sekä asiakkaiden että erilaisten sidosryhmien kanssa.

Tehtävässä menestymään sinua auttaa kokemus sähkötöistä (230VAC) sekä rakennusautomaatiojärjestelmien tuntemus. Osaat tulkita automaatiopiirustuksia sekä muita järjestelmään liittyviä piirustuksia. Tarvitset tehtävässä myös järjestelmien ja logiikoiden ohjelmointikykyä sekä toiminnallisten kokonaisuuksien ymmärrystä. Huomioimme myös opintojen loppusuoralla olevat ja vastavalmistuneet hakijat.

Eduksi katsomme lisäksi:

•                        LVIS- järjestelmien sekä rakennusten tietojärjestelmien tuntemuksen 

•                        alalla yleisten tiedonsiirtoväylien tuntemuksen (mm. Modbus, Bacnet, TCP/IP ja LON).

•                        tietoverkkomaailman tuntemuksen

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia, sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Aleksi Holappa, p. 050 560 0661 ja Seppo Kivelä, p. 040 712 7560

Kiinnostuitko? Hae tehtävään jo tänään, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, mutta viimeistään 19.12.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. #LI-TN1

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot