(Poistunut julkaisusta)

Automaatioasiantuntija
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

Kiinnostaako sinua älykkäät tekniset ratkaisut ja asiakaslähtöinen tehtävänkuva? Vahvistamme automaatiotiimiämme ja rekrytoimme osaajaa Turun toimipisteeseemme automaatiojärjestelmien ylläpitopalveluihin. Mielenkiintoiset projektit odottavat jo sinua, hae heti!

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mukavasti haastavan tehtäväkentän, osaavan ja toimivan tiimin tuen sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Tutustu meihin: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja

Sinun osaamisesi ja mielenkiintosi määrittelee toimenkuvasi, mutta pääasiassa työtehtävät koostuvat automaatiojärjestelmien ja valvontalaitteiden ohjelmointi-, säätö-, asennus-, käyttöönotto-, kunnossapito- ja huolto- sekä korjaustehtävistä eri asiakaskohteissa. Myös pienimuotoiset projektit automaatio-, valvomo- ja IOT-järjestelmien parissa ovat osa työtäsi. Tärkeintä onkin, että kykenet joustavaan, itsenäiseen työskentelyyn ja tulet toimeen sekä asiakkaiden että erilaisten sidosryhmien kanssa.

Soveltuvan teknisen koulutuksen lisäksi toivomme sinulta kokemusta LVISA-järjestelmien ja rakennusten tietojärjestelmistä. Eduksi katsomme alalla yleisten tiedonsiirtoväylien tuntemuksen kuten esim. Modbus, Bacnet ja TCP/IP sekä muun IT-, serveri-/palvelin- ja ohjelmointiosaamisen. Osaat tulkita automaatiopiirustuksia sekä ymmärrät toiminnallisia kokonaisuuksia. Toimit työssäsi laadukkaasti, taloudellisesti ja turvallisesti hyödyntäen tietoteknisiä laitteita ja tietokoneohjelmia.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen jo tänään oheisen linkin kautta! Viimeistään kuitenkin 4.2.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin huoltopäällikkö Joni Liukkonen, p. 050 435 7050. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa myös HR-konsultti Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi. #LI-TN1