(Poistunut julkaisusta)

Automaatioasiantuntija
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019

Vahvistamme automaatiotiimiämme ja rekrytoimme osaajaa Kouvolan toimipisteeseemme rakennusautomaatioprojekteihin ja/tai automaatiojärjestelmien ylläpitopalveluihin. Jos sinua kiinnostavat älykkäät tekniset ratkaisut, asiakaslähtöinen tehtävänkuva ja mielenkiintoiset projektit, hae heti!

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mukavasti haastavan tehtäväkentän, osaavan ja toimivan tiimin tuen sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Sinun osaamisesi ja mielenkiintosi määrittelee toimenkuvasi, mutta päivittäiset askareet keskittyvät asennus-, kytkentä- ja korjaustehtäviin asiakaskohteissa.

Soveltuvan teknisen koulutuksen lisäksi toivomme sinulta kokemusta LVIS-järjestelmien ja rakennusten tietojärjestelmien tuntemuksesta. Voit olla vastavalmistunutkin, sillä asenne on tärkeintä ja oletkin innokas oppimaan uutta ja motivoitunut kehittymään alalla!

 Eduksi katsomme myös seuraavia ominaisuuksia:

  • alalla yleisten tiedonsiirtoväylien tuntemus mm. Modbus, Bacnet, TCP/IP, LON
  • osaat tulkita automaatiopiirustuksia sekä muita järjestelmään liittyviä piirustuksia
  • järjestelmien ja logiikoiden ohjelmointikykyä sekä toiminnallisten kokonaisuuksien ymmärtämistä
  • tietoverkkomaailman tuntemus tai
  • 230VAC-sähkötöiden kokemus

Osaat toimia asiakaslähtöisesti, laadukkaasti, taloudellisesti ja turvallisesti sekä hyödyntää tietoteknisiä laitteita ja tietokoneohjelmia. Kykenet joustavaan, itsenäiseen työskentelyyn ja tulet toimeen sekä asiakkaiden että erilaisten sidosryhmien kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin huoltopäällikkö Petri Suninen, p. 050 054 4836. VMP Oyj toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa myös rekrytointikonsultti Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi. #LI-TN1

Hae tehtävää 15.12.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.