(Poistunut julkaisusta)

Automaatioasiantuntija
Platom Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019
Platom Oy on yli 50 asiantuntijaa työllistävä ydinvoimateollisuuden asiantuntijapalveluihin ja laitetoimituksiin erikoistunut suomalainen perheyritys. Asiakkaitamme ovat ydinvoima-alan toimijat Suomessa, Ruotsissa, Venäjällä, Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa. Platomin pääkonttori sijaitsee Mikkelissä. Lisäksi Platomilaisia työskentelee Raumalla, Tampereella, Turussa ja Helsingissä.

Haemme automaatioasiantuntijoita

Tehtävänäsi on toimia automaatioasiantuntijana ydinvoimalaitoksille tehtävissä konsultointi- ja laitetoimitusprojekteissa. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta ydinvoimalaitosten automaatiojärjestelmien toiminnallisuudesta. Teknisen osaamisen lisäksi odotamme sinulta kykyä kommunikoida ja tuottaa asiakirjoja suomen ja englannin kielellä. Koulutustaustasi voi olla esimerkiksi automaatiotekniikan insinööri tai diplomi-insinööri.

Päämajasi on ensisijaisesti Platomin Helsingin konttori, mutta myös Platomin muut konttorit Mikkelissä, Raumalla, Turussa ja Tampereella ovat mahdollisia. Lisäksi työnkuvaan voi liittyä satunnaisia asiakaskäyntejä muulla Suomessa ja ulkomailla. Työsopimus on toistaiseksi voimassa oleva sopimus 6 kk koeajalla. Aloitusajankohta sovitaan hakijan kanssa tapauskohtaisesti.

Yrityksenä pyrimme aina kumppanuussuhteeseen sekä työntekijöidemme että asiakkaidemme kanssa. Kumppanuuden lisäksi toimintaamme ohjaavia arvoja ovat kasvu, rohkeus ja vastuullisuus. Voit tutustua paremmin arvoihimme ja siihen, miten ne vaikuttavat meidän toimintaamme työnantajana ja yrityskumppanina osoitteessa https://www.platom.fi/yritys/.

Jätä hakemuksesi 15.9.2019 mennessä ohessa olevan hakulinkin kautta. Tarvittaessa lisätietoa antaa Go On Yhtiöiden Juuso Kangaskorpi puh. 0405859885 tai Anna Orava puh. 0445859886.