(Poistunut julkaisusta)

Automaatioasiantuntija
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019

Haemme Kajaaniin automaatioasiantuntijaa osallistumaan rakennusautomaatiohankkeisiin osana automaatiotiimiä. Jos sinua kiinnostavat älykkäät tekniset ratkaisut, asiakaslähtöinen tehtävänkuva ja mielenkiintoiset projektit, hae heti!

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mukavasti haastavan tehtäväkentän, osaavan ja toimivan tiimin tuen sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävissä pääset työskentelemään mielenkiintoisten projektien pariin ja tehtäviisi kuuluu suunnittelu-, ohjelmointi-, asennus- ja käyttöönottotehtävät projektien läpiviennissä. Lisäksi tehtävä pitää sisällään erilaisia huolto- ja ylläpitotehtäviä.

Tässä tehtävässä menestyt, jos sinulta löytyy soveltuvaa teknistä koulutustausta ja aiempaa työkokemusta alalta. Lisäksi sinulla on hyvät ICT-taidot sekä määrätietoinen ja oma-aloitteinen ote työhösi.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Timo Malinen, puh. 040 487 7241. Caverionin rekrytointikumppanina toimii VMP Group ja lisätietoa rekrytointiprosessista antaa HR- asiantuntija Tiina Sandell p. 040 307 5109.

Hae tehtävää oheisen linkin kautta 30.6.2019 mennessä.