(Poistunut julkaisusta)

Automaatioasiantuntija
Jyväskylän Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019

Päätehtäväsi on vesihuollon ja sähköverkon prosessiautomaation sekä valvomo-ohjelmistojen kehittäminen ja ylläpitäminen.

Toimit itsenäisenä asiantuntijana automaation kehittämisessä ja käyttöönottoprojekteissa sekä automaatioon liittyvien palveluiden hankinnassa. Toimit tiiviissä yhteistyössä tuotealueiden ja viestiverkkotiimin edustajien kanssa. Toimit valvomo-ohjelmistojen pääkäyttäjänä ja ylläpitäjänä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä kehittää uusia toimintamalleja ja viedä ne käytäntöön. Haemme tehtävään henkilöä, joka pystyy suunnittelun ja kehittämisen lisäksi tekemään vastuualueensa tehtävät myös käytännössä. Persoonana olet oma-aloitteinen, joustava ja toimeen tarttuva tiimipelaaja.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen AMK- tai korkeakoulututkinto. Tunnet valvomo-ohjelmistoja (esimerkiksi GE IFIX ja ABB microscada) sekä ohjelmoitavat logiikat (esimerkiksi Siemens ja Omron).

Konfiguroinnit sekä protokollat saavat sinut onnesta sekaisin ja viihdyt toimiston lisäksi kentällä. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, monipuolisen työnkuvan ja mahdollisuuden kehittää Jyväskylän Energian automaatiota uudelle tasolle.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Raportoit kehittämispäällikölle.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehittämispäällikkö Kimmo Järvinen kimmo.jarvinen(at)jenergia.fi, puh. 040 653 2073 Puhelintiedustelut 15.03.2019 klo 12-16 ja 26.03.2019 klo 12-16.

 

Täytä rekrytointihakemus palkkatoivomuksineen 29.3.2019 mennessä osoitteessa www.jyvaskylanenergia.fi linkistä Tule töihin. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksytty terveystarkastus, joka sisältää huumetestauksen.