(Poistunut julkaisusta)

Automaatioasiantuntija
Fingrid Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018

Fingrid vastaa Suomen kantaverkosta, sähkönsiirron selkärangasta, yhdessä satojen palvelutoimittajiensa kanssa. Omaisuuden hallinnan verkon hoito -yksikkö toimii vahvana asiantuntijatukena kaikissa tilaus-toimitusketjun vaiheissa ja vastaa mm. kantaverkko-omaisuuden elinkaaren hallinnasta, siihen liittyvästä ohjeistuksesta, koulutuksesta ja tilastoinnista.

Edistämme yhtiössä avointa ja yhteisöllistä työskentelyilmapiiriä. Jaamme aktiivisesti tietoa ja tuemme toisiamme joka päivä. Kannustamme totuttujen ratkaisuiden kyseenalaistamiseen ja itsenäiseen ajatteluun.

Haemme Fingridin verkon hoito -yksikköön Helsinkiin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

automaatioasiantuntijaa

Fingrid omistaa noin 120 sähköasemaa eri puolilla Suomea. Sinun vastuullasi on sähköasemien taloautomaatio kokonaisuudessaan kattaen mm. LVI-, taloturvallisuus- ja valvontatekniikan sekä digitalisaation. Tulet vastaamaan talotekniikan tulevaisuuden suuntaviivojen laatimisesta ja hallinnoit oman vastuualueesi kunnonhallinnanohjeistuksia. Avustat myös investointi- ja perusparannusprojekteja automaatioasioissa ja mahdollisesti ajoittain vedät itsekin pienehköjä projekteja. Kilpailutat kunnossapitohankekokonaisuuksia ja vedät muutaman hengen asiantuntijatiimiä, joka vastaa taloautomaation kehittämisestä.

Tehtävässä menestyminen vaatii vahvaa automaatio- ja talotekniikkaosaamista sekä halukkuutta kehittää uutta automaation saralla. Yksikössämme on erinomainen ilmapiiri ja positiivinen vire – toivomme, että sinäkin edistät sitä omalla hyvällä asenteella ja vuorovaikutustaidoillasi. Sinulla on vastuullinen ja oma-aloitteinen työskentelyote sekä halu tehdä työsi hyvin. Olet myös valmis työskentelemään tarvittaessa työmaaympäristössä sekä matkustamaan kotimaassa. Koulutustaustasi on tekninen.

Arvostamme kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja tietämystä niin kunnossapidosta kuin investoinneistakin. Englannin kielen sujuva kirjallinen ja suullinen taito on eduksi monikulttuurisessa ympäristössämme.

Tule osaksi energistä ja asiantuntevaa joukkoamme, joka on tutkitusti yksi Suomen parhaimmista työyhteisöistä. Täällä saat työllesi vahvan tiimin tuen, sekä kättesi jäljen näkyviin vastuullisen tehtävän parissa!

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 27.5.2018 mennessä sivun alareunan Jatka-painiketta käyttäen. Liitäthän mukaan vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse verkkopäällikkö Sami Mäki + 358 40 519 5935 ajalla 21.5. klo 11–12 ja 23.5. klo 9–11. Tehtävään valituksi tulleesta henkilöstä tehdään turvallisuusselvityslain mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys.