(Poistunut julkaisusta)

Automaatioasiantuntija - Ylöjärvi
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2019
Huurre Group Oy on kansainvälinen kylmäalan teknologia- ja palvelujohtaja vihreän jäähdytyksen ja lämmöntuoton saralla. Suunnittelemme ja toimitamme ammattilaisratkaisut, joilla minimoimme asiakkaidemme kylmäketjun energiankulutuksen ja optimoimme lämmöntuoton. Asiakassegmenttimme ovat elintarviketeollisuus, jäähallit, varastot ja logistiikka, ammattikeittiöt, lääketiede ja tutkimus sekä kauppa. Huurre työllistää tänä päivänä yli 600 työntekijää viidessä eri maassa. Olisitko Sinä tuleva Huurre-tiimin vahvistus? Lisätietoja www.huurrefinland.fi
Etsimmerekrytointiyhteistyössä asiakkaamme Huurre Groupin kanssa heilleAutomaatioasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Ylöjärven toimipisteeseen. 

Tehtävän kuvaus

Tässä tehtävässätulet työskentelemään Huurre iTOP-jäähdytysautomaatiojärjestelmänasiantuntijana. Vastaat älykkäiden jäähdytys ja lämmöntuoton järjestelmien jalaitteiden automaatiosta sekä niiden integroinnista pilvipalvelupohjaiseeniTOP-ympäristöön. Työnkuvaasi kuuluu myös järjestelmään liittyvä tekninen tukisekä pilviarkkitehtuurin ja ohjelmistojen ylläpidolliset tehtävät.  

Toivomme sinulta

Etsimme tehtäväänautomaatio- ja ohjelmistotekniikan osaamisella varustettua henkilöä. Omaatymmärrystä teollisuusautomaatiosta ja oletkin jo kenties työskennellyt sulautettujen järjestelmien, elektroniikan tai tietoverkkojen parissa. Koulutustaustasi voi olla esimerkiksiautomaatio- tai IT-puolelta (AMK/Yliopisto). Eduksi katsommejäähdytysjärjestelmien tuntemuksen sekä ohjelmoitavien logiikoiden ja automaatiosuunnittelun osaamisen. Tulet työskentelemään kansainvälisessäympäristössä, joten tehtävässä edellytetään sujuvaa englannin kielen taitoasekä satunnaista matkustusvalmiutta Pohjoismaissa.
 

Tarjoamme sinulle

Huurre Group tarjoaasinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen kansainvälisessä kylmäalan teknologiapalvelujenedelläkävijäyrityksen kasvumatkassa. Tarjolla on vastuullinen ja monipuolinentehtävänkuva, joka mahdollistaa asiantuntijana kehittymisen teknologia-alandigitalisaation, IoT-ratkaisuiden, automaation ja ohjelmistotekniikanparissa. Tehtävä alkaa heti soveltuvanhenkilön löydyttyä ja tarkka aloitusajankohta on sovittavissa toiveitasikuunnellen.  

Hakeminen

Kuulisimmemielellämme sinusta mahdollisimman pian lisää! Lähetä hakemuksesiansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen osoitteessakaislanet.eilakaisla.fi 
Mikäli sinulleheräsi kysyttävää tehtävästä tai hakuprosessista, voit olla yhteydessäEilakaislan henkilöstökonsulttiin Eveliina Peltoniemeen, puh. 030 6090 656 /etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi (arkisin klo 8-16)