(Poistunut julkaisusta)

Automaatioasiantuntija pilviteknologian pariin
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018Työn kuvaus:
  Huurre on kansainvälinen kylmäalan teknologia- ja asiantuntijayritys.
Tavoitteemme on tuottaa asiakkaillemme mitattavissa olevaa lisäarvoa varmistamalla heidän kriittisen kylmäketjunsa tehokkuus ja turvallisuus. Strategiamme voikin kiteyttää sanoihin ”value-added refrigeration” eli lisäarvoa kylmästä. Asiakkaitamme ovat elintarviketeollisuus, logistiikkakeskukset, rakennusurakoitsijat, päivittäistavarakauppa ja kiinteistönhuolto, julkinen sektori sekä ammattikeittiöt. Katso lisää: www.huurre.com


Digitalisaation kasvaessa ja kehittyessä haemme nyt tiimimme


PLATFORM SPECIALISTIA


pitkäaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen Ylöjärvelle.

Valittu henkilö tulee osaksi monipuolisia kansainvälisiä työtehtäviä huipputeknologian parissa Huurre iTOP olosuhdeautomaatioon sekä palveluympäristöön.  Tehtävässä pääset kehittämään itseäsi vahvaksi ammattilaiseksi sekä olla mukana näköalapaikalla tulevaisuuden automaation kehityksessä. Huurre iTOP asiantuntijan tehtäviin kuuluu älykkäiden jäähdytyksen ja lämmöntuoton ohjauslogiikoiden toteuttaminen, jäähdytysjärjestelmien käyttöönotto teollisen internetin (IIoT) palveluympäristöön, automaatioverkkojen integrointi teknologia-alustaan sekä tekninen tuki. Työtehtävien painopisteitä pystytään muokkaamaan valitun henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Etsimällämme henkilöllä on jo jonkin verran kokemusta esimerkiksi teollisuusautomaatiosta, tietoverkkojen tai elektroniikan parista. Ennen kaikkea haemme henkilöä, jolla on intoa ja halua ottaa vastuulleen isojakin kokonaisuuksia ja halu olla mukana kehittämässä tulevaisuuden järjestelmiä sekä pilvipalveluita. Henkilöllä on positiivinen asenne sekä oma-aloitteinen ja rohkea työote. Työtä tehdään kansainvälisessä ympäristössä, joten sujuva englanninkielen taito on edellytys tehtävässä menestymiselle.

Haluamme tarjota mahdollisuuden kehittyä tulevaisuuden huippuosaajaksi. Taustalla on ammattitaitoinen tiimi ja mukava työyhteisö. Pääset mukaan viemään yrityksen strategista painopistettä eteenpäin ja olemaan mukana tulevaisuuden kehityksestä.
Mikäli paikka kuulostaa kuin sinulle tehdyltä, laitathan hakemuksen heti! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten haethan paikkaa viimeistään 11.6.2018.  Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Tiinaleena Anttila tel. 050 386 9841.Asiakkaan tehtävänimike:  Platform Specialist


Sijainti:  YLÖJÄRVI


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Tiinaleena Anttila, 050 386 9841


Toimipaikka:  Tampere