Automaatioasiantuntija (Muototerä Oy)
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2021

Muototerä Oy on Tampereen Nekalassa sijaitseva vuonna 1953 perustettu vesileikkausteknologiaan erikoistunut perheyritys. Päätuotteemme ovat vesileikkauskoneita ja meillä työskentelee n. 30 alan ammattilaista. Ensimmäisen vesileikkauskoneen rakensimme vuonna 1987 ja siitä lähtien olemme omistautuneet tämän teknologian kehittämiselle. Nykyään suuri osa koneista myydään Suomen ulkopuolelle ja viennin osuus on ollut vahvassa kasvussa.

 

Etsimme nyt Muototerälle automaatioasiantuntijaa. Pääpaino työnkuvassa on NC-ohjauksessa, koodaamisessa ja automaation kehittämisessä (mm. ohjaus, datan keräys, raportointi). Tarkempi työnkuva muotoutuu valitun tekijän vahvuuksien mukaan. Työ sopii hyvin sekä kokeneemmalle että uransa alkupuolella olevalle tekijälle, tärkeintä on löytää osaava työkaveri hyvällä asenteella.

 

Olet hakemamme henkilö, mikäli sinulta löytyy:

- automaatioymmärrystä sekä koulutuksen että käytännön kautta

- HTML5 -osaamista

- hyvää ymmärrystä tekniikasta ja konejärjestelmistä

- aiempaa kokemusta X/Y-koneistoista ja servomoottoreista

- hyvää englannin kielen taitoa (myös muu kielitaito plussaa)

- ongelmanratkaisukykyä ja luovuutta

- joustavuutta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä

- korkeaa työmoraalia ja itsenäistä otetta hyvillä yhteistyötaidoilla

 

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja hyvät henkilöstöedut, mielenkiintoisen työympäristön, vastuullisen ja vaihtelevan työnkuvan sekä vakituisen työsuhteen luotettavalla työnantajalla. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli valittu tekijä työllistyy suoraan Muototerän kirjoille.

 

Eezy Henkilöstöpalvelut hoitaa rekrytointiprosessin kokonaisuudessaan ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa aluepäällikkö Jani Raatikainen, p. 050 337 7959 tai sähköpostitse jani.raatikainen@eezy.fi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus sivuillamme https://eezy.fi/. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot