(Poistunut julkaisusta)

Automaatioasiantuntija / kehittäjä teollisuuteen
Botnia Mill Service

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2019

Kunnossapidon työntekijä on yhteistyökykyinen joukkuepelaaja, jolle luontaista on toiminnan kehittäminen yhteistyössä oman henkilöstön ja asiakkaan kanssa. Sellutehdas tarjoaa monipuolisen kentän hyödyntää ja toisaalta kehittää omaa osaamista.

Haemme nyt osaavaan työyhteisöömme Rauman käynnissäpitoyksikköön

Automaatioasiantuntijaa / kehittäjää

Tässä tehtävässä osallistut yhteistyössä asiakkaan, kunnossapidon ja yhteistyökumppaneiden kanssa prosessin säätöpiirien systemaattiseen kehittämiseen ja ylläpitoon osana päivittäistä kunnossapitoa. Lisäksi osallistut osana työryhmää automaatiojärjestelmien sekä automaatiokenttälaitteiden kunnonvalvontajärjestelmien ylläpito- ja kehitystyöhön.

Odotamme sinulta vahvaa teknistä osaamista sekä kokemusta prosessiteollisuudesta ja prosessisäätöjen ylläpidosta ja kehittämisestä. Edellytämme soveltuvaa koulutustaustaa, ongelmanratkaisutaitoja, sitoutuneisuutta ja myönteistä suhtautumista työturvallisuuden kehittämiseen. Kokemus SAP kunnossapitojärjestelmästä katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antavat:
Automaation kehitysvastaava Jari Erkkilä p. 050 342 2858, jari.erkkila@caverion.com.
Tulosyksikön päällikkö Tommi Heikkilä p. 050 384 3657, tommi.heikkila@caverion.com

Botnia Mill Servicella tarjoamme sinulle mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti, kiinnostavat työtehtävät sekä työn vakaassa metsäteollisuuden prosessien kunnossapito- ja suunnitteluyhtiössä.

Hakemukset tehtävään 13.10.2019 mennessä.