(Poistunut julkaisusta)

Automaatioasiantuntija - Industrial Service, EMEA, projektitoimitukset
Konecranes

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2018

At Konecranes, we believe that great customer experience is built on the people behind the Konecranes name – people committed to providing our customers with lifting equipment and services that lift their businesses. Everything we do, we do with passion and drive. This is what makes Konecranes a unique place to work.

Etsimme uutta automaatio- tai ohjelmistotekniikan osaajaa EMEA-alueen nosturimodernisaatioyksikköön vastaamaan projektikohtaisesta automaatiosuunnittelusta, erityisesti logiikkaohjelmoinnista, sekä modernisaatioprojektien automaatiokäyttöönotoista. Tehtävän tarkempi sisältö ja vaativuus voidaan skaalata hakijan vahvuuksien ja kokemuksen perusteella.

Yksikkömme tukee Konecranesin etulinjayksiköitä runsaasti suunnittelua vaativissa modernisaatioprojekteissa. Nämä modernisaatiot pohjautuvat Konecranesin ratkaisuille ja teknologioille.

Mitä odotamme sinulta?

Olet koulutukseltasi insinööri, DI tai FM automaatio- tai ohjelmistotekniikan, tietojenkäsittelytieteen tai elektroniikan alalta. Olet saattanut valmistua äskettäin, tai sinulla voi olla pitkäkin työkokemus kone- tai prosessiautomaatiosta. Looginen ongelmanratkaisu sujuu sinulta myös paineen alla. Ohjelmointitehtävät ovat sinulle mieluisia ja tuttuja joko opinnoista tai työelämästä.

Eduksi laskemme kokemuksen logiikkaohjelmoinnista (erityisesti Siemens Step7), kenttäväylistä (erityisesti Profibus ja Profinet), sähköpiirustusten lukemisesta ja taajuusmuuttajakäytöistä. Myös C/C++ -osaaminen sekä SQL-tietokantojen tunteminen on tehtävässä hyödyksi.

Työskentelet mielelläsi ryhmässä muiden asiantuntijoiden kanssa, olet ehkä joskus työskennellyt teollisuusympäristössä ja saat ajoittain runsaankin työmatkustuksen sovitettua muihin menoihisi.

Hallitset sujuvasti suomen ja englannin kielet. Kaikki muu kielitaito on eduksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Erittäin motivoituneen ja pätevän ryhmän tuen ja kiinnostavia, vaihtelevia työtehtäviä eri valmistajien nostureiden parissa eri puolilla maailmaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Ismo Ylenius, sähköposti: ismo.ylenius@konecranes.com sekä johtaja Jukka-Pekka Reijomaa, sähköposti: jukka-pekka.reijomaa@konecranes.com

Hae paikkaa 31.12.2018 mennessä urasivuillamme: www.konecranes.com/career.