(Poistunut julkaisusta)

Automaatioasentajia
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2018

Arvostatko osaavia, sitoutuneita ja hyviä työkavereita? Kollegoita, jotka arvostavat toisiaan ja jakavat tietoa tiimissä? Nesteellä tunnemme toisiamme ja meillä on rehellinen ja avoin ilmapiiri. Meillä on huippu ihmisiä työkavereina ja olemme aina valmiita toivottamaan uuden kollegan osaksi työyhteisöämme.

Parhaillaan etsimme Porvoon ja Naantalin jalostamoille

Automaatioasentajia

Tehtäviä on useita ja vastuualue mahdollista rakentaa osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan.

Automaatioasentajana pääset Nesteellä työskentelemään monipuolisesti eri kenttälaitteiden, automaatiojärjestelmien ja –sovellusten parissa. Laitekanta on laaja ja käytössämme on valtaosa markkinoilla olevista automaatiojärjestelmistä mm. Honeywell, Valmet, DeltaV, Siemens ym.

Tekniikka kehittyy jatkuvasti ja me pyrimme olemaan kehityksen kärjessä. Laitekantamme ulottuu uusimmasta vanhimpaan, älykkäistä kenttälaitteista perinteisiin logiikoihin. Turva-automaatiojärjestelmät luovat tehtävään vielä oman lisämausteensa.

Rooli on vahvasti itsenäistä tiimityöskentelyä. Sinulla on oma vastuualue, jonka puitteissa suoritat työvaiheita ja työhön liittyviä päätöksiä itse. Työnjohtaja ja osaavat kollegat pitävät huolen, että saat riittävästi tukea tarvittaessa. Päivittäinen työsi sisältää älyllisesti haastavaa vianetsintää, kuin myös rutiininomaisia asennustehtäviä. Meillä automaatioasentajan vastuu ei rajoitu vain itse rautaan, vaan vastaat myös sovellusten teosta itsenäisesti. Lupaamme, että oppimis- ja kehitysmahdollisuudet automaation saralla ei sinulta ihan heti lopu kesken.

Odotamme sinulta:

  • Aitoa kiinnostusta ja automaatioratkaisuja kohtaan
  • Oppimis- ja kehittymishalua
  • Automaatioasentajan perustutkintoa

Omaat poikkeuksellisen jämäkän turvallisuusasenteen ja muutoinkin toimintaasi leimaa huolellisuus sekä hyvät yhteistyötaidot. Eduksi luemme aikaisemman kokemuksen automaation parista sekä teollisuuden asennus- tai kunnossapitotehtävistä.

Tarjoamme vakaan ja reilun pelikentän maailman parhaimpien kollegoiden joukossa. Ryhmässämme vallitsee poikkeuksellisen korkea yhteishenki ja positiivinen tekemisen meininki. Lisäksi kiinnitämme erityistä huomioita oppimiseen ja kouluttautumiseen.
Ura- ja etenemismahdollisuudet riippuvat täysin omista mielenkiinnon kohteistasi.

Mikäli mielenkiinto heräsi ja haluat kuulla lisää itse työstä, laita viestiä tuleville kollegoille niin me soitamme sinulle:
Matias Siivola, matias.siivola@neste.com
Kristian Lindelöf, kristian.lindelof@neste.com
Lari Nieminen, lari.nieminen@neste.com

Lisätietoja ja tarkemmat hakuohjeet löydät sivuiltamme www.neste.com/urameillä. Liitä hakemukseen ansioluettelo, saatekirje ja palkkatoive. Hakuaika päättyy 11.11.2018. 

Hakemuksia käsitellään jatkuvasti ja järjestämme haastatteluita jo hakuaikana.

Tehtävään valituilta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Henkilöstä tullaan tekemään tämän suostumuksella myös turvallisuusselvitys.