(Poistunut julkaisusta)

Automaatioasentajia kunnossapitoon
Valmet Automotive

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018

Haemme automaatioasentajia Valmet Automotive:n kunnossapitoon maalaamon, kokoonpanon ja korihitsaamon osastoille. Tehtävässä vastaat sähkö- ja automaatiolaitteiden vianhaku-, korjaus- ja ennakkohuoltotehtävistä. Huolehdit laitteiden käynnissäpidosta yhteistyössä tuotantohenkilöstön kanssa seuraten laitteiden toimintaa ja pyrkien ennakolta estämään häiriöiden syntymisen. Tarkastat laitteiden kunnon sekä teet tarvittavat huolto- ja korjaustoimenpiteet suunnitelmien mukaisesti. Huomioit työssäsi koneiden käyttäjiin kohdistuvat työturvallisuusnäkökohdat.

Sinulla on tehtävään soveltuva sähkö- ja automaatioalan perustutkinto sekä noin kahden vuoden kokemus kunnossapitotöistä. Pystyt suoriutumaan itsenäisesti haastavista sähkö- ja automaatiolaitteiden vianhaku-, korjaus-, ennakkohuoltotehtävistä. 

Haemme henkilöä joka haluaa kehittää itseään ja pitää vaihtelevasta työkentästä ja vastuun kantamisesta. Ongelmien nopea hahmottaminen ja kyky niiden ripeään ratkaisemiseen on edellytyksenä tehtävässä menestymiselle. Lisäksi toivomme hakijalta vähintään ammattikoulun perustutkinnon sähkö- ja automaatiotekniikan alan koulutusta. Toivottu työkokemus >1 vuotta. Eduksi luemme yleisimpien toimisto-ohjelmistojen kuten MS Office hallinnan. Suomen kielen lisäksi käytännön englannin kielen osaaminen on eduksi. Työ on 5-vuorotyötä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jyrki Virtanen / maalaamo, +358 50 317 3556, Isko Paadar / korihitsaamo,  +358 45 123 2675 ja Jyri Vuorinen / kokoonpano, +358 50 317 1288.

Hae tehtävään viimeistään 26.2.2018.