(Poistunut julkaisusta)

Automaatioasentaja/työteknikko (Vantaa)
Tecalemit Flow Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019

Hakuaika 29.11.2019 – 16.12.2019

Ruotsalaiseen Indutrade konserniin kuuluva Tecalemit Flow Oy on teknisen maahantuonnin ja myynnin parissa toimiva yritys, joka toimittaa prosessiautomaation laitteita ja ratkaisuja teollisuuden, energiantuotannon sekä urakoitsijoiden ja laitevalmistajien tarpeisiin. Yrityksen tuoteohjelma käsittää venttiilit, pumput, prosessiautomaation kenttälaitteet, instrumentoinnin, räjähdyssuojauksen, tyhjiötekniikan sekä vesihuollon prosessilaitteet. Yrityksen vahvuutena on osaava henkilökunta ja alansa johtavat laitevalmistajat.

Etsimme nyt Tecalemit Flow Oy:lle automaatioasentajaa tai työteknikkoa vakituiseen työsuhteeseen. Meillä pääset automaatioalan asiantuntijoista koostuvaan joukkoon kenttälaiteautomaation asiantuntija- ja tuotetukitehtäviin. Tehtävässä työskentelet pääasiassa itsenäisesti, mutta ajoittain olet myös mukana projekteissa asiantuntijaryhmän jäsenenä suhteellisen vaativissakin asiakaspalvelutehtävissä.

Toimenkuvasi koostuu mm. laitteiden ja järjestelmien huolloista, korjauksista, käyttöönotoista ja asiakaskoulutuksista asiakkaidemme laitoksissa, jotka ovat sijoittuneet eri puolille Suomea sekä ulkomaille.

Tehtävä edellyttää:
• muutaman vuoden kokemusta teollisuusympäristössä työskentelystä
• sähköteknisen alan koulutusta
• matkustusvalmiutta
• kykyä kommunikoida englannin kielellä sekä teknisen sanaston hallintaa
• halukkuutta työskennellä myös radiometristen mittalaitteiden parissa

Odotamme sinulta hyviä yhteistyötaitoja ja ennakkoluulotonta asennetta sekä valmiutta opetella uusia asioita. Tehtävässä pääset hyödyntämään loogista päättelykykyäsi sekä ongelmanratkaisutaitojasi. Lisäksi arvostamme tarkkaa ja huolellista työotetta sekä vastuunottokykyä.

Tarjoamme Sinulle:
• vakituisen työpaikan vakavaraisessa yhtiössä
• monipuoliset tehtävät johtavien kenttäautomaatiolaitteiden tuotetuessa
• laitekoulutukset omassa toimipisteessämme sekä päämiestemme tehtailla
• mahdollisuuden maksuttomaan jatkokoulutukseen palveluksessamme
• kilpailukykyisen palkkauksen sekä halutessasi vapaan autoedun

Rekrytointiprosessin hoitaa Click Henkilöstöpalvelut, joten voit hakea paikkaa lähettämällä sähköpostitse vapaamuotoisen hakemuksen sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle 16.12.2019 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Automaatioasentaja/työteknikko".

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Esa Riikonen, p. 050 411 0372 arkisin klo 9-16.