(Poistunut julkaisusta)

Automaatioasentaja/työteknikko, Tecalemit Flow Oy (Vantaa)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2018

Ruotsalaiseen Indutrade konserniin kuuluva Tecalemit Flow Oy on teknisen maahantuonnin ja myynnin parissa toimiva yritys, joka toimittaa prosessiautomaation laitteita ja ratkaisuja teollisuuden, energiantuotannon sekä urakoitsijoiden ja laitevalmistajien tarpeisiin. Yrityksen tuoteohjelma käsittää venttiilit, pumput, prosessiautomaation kenttälaitteet, instrumentoinnin, räjähdyssuojauksen, tyhjiötekniikan sekä vesihuollon prosessilaitteet. Yrityksen vahvuutena on osaava henkilökunta ja alansa johtavat laitevalmistajat.

Etsimme nyt Tecalemit Flow Oy:lle automaatioalan asiantuntijoista koostuvan joukkoon automaatioasentajaa tai työteknikkoa kenttälaiteautomaation asiantuntija- ja tuotetukitehtäviin. Tehtävässäsi työskentelet pääasiassa yksin, mutta myös projekteissa asiantuntijaryhmän jäsenenä erilaisissa haasteellisissa asiakaspalvelutehtävissä. Toimenkuvasi koostuu mm. laitteiden ja järjestelmien huolloista, korjauksista, käyttöönotoista ja asiakaskoulutuksista asiakkaidemme laitoksissa, jotka ovat sijoittuneet eri puolille Suomea sekä mahdollisesti joistakin vuosittaisista käynneistä maamme rajojen ulkopuolelle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- muutaman vuoden kokemuksen teollisuusympäristössä työskentelystä
- sähköteknisen alan koulutusta
- yhteistyökykyä, ennakkoluulotonta asennetta ja valmiutta opetelella uusia asioita
- loogista päättelykykyä ja ongelmanratkaisutaitoja
- tarkkaa ja huolellista työotetta sekä vastuunottokykyä
- sujuvaa englanninkielen taitoa niin suullisesti kuin kirjallisesti
- matkustusvalmiutta
- halukkuutta työskennellä myös radiometristen mittalaitteiden parissa

Tarjoamme tehtävään valitulle henkilölle:
- vakituisen työpaikan vakaa varaisessa yhtiössä
- monipuoliset tehtävät johtavien kenttäautomaatiolaitteiden tuotetuessa
- laitekoulutukset omassa toimipisteessä sekä päämiesten tehtailla
- mahdollisuus maksuttomaan jatkokoulutukseen
- kilpailukykyisen palkkauksen ja vapaan autoedun

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluetteloineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden Lauri Liewendahlille. Osoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro meille mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit myös kysyä lisätietoja tehtävästä rekrytointikonsultti Lauri Liewendahlilta p. 050 411 0371. Puhelinyhteydenotot arkisin kello 8-16. Ei suoria yhteydenottoja asiakasyritykseen.