(Poistunut julkaisusta)

Automaatioasentaja/Järjestelmäasiantuntija
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020

Etsimme nyt AUTOMAATIOASENTAJIA sekä JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJOITA tiimiimme pääkaupunkiseudulle.

Me ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa palvelemme asiakkaitamme 4000 kohteessa ympäri Suomen.
Vastaamme monipuolisesti pienistä huolto- ja korjaustöistä suuriin kiinteistöpalveluratkaisuihin. 1500 kiinteistöalan ammattilaistamme erilaisissa työtehtävissään varmistavat kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. 

Automaatio- ja järjestelmäasiantuntijana vastaat monipuolisista huolto- ja asennustyötehtävistä
sekä ohjelmoinnista vaativissa toimitilakiinteistöissä. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Sinä voit olla etsimämme henkilö, jos sinulla on alan koulutus ja työkokemusta kiinteistöliiketoiminnan parista vastaavista tehtävistä sekä hyvä RAU-järjestelmien ja talotekniikanprosessien tuntemus. Toivomme osaamista erilaisista järjestelmistä (esimerkiksi Trend, Atmostech, Fidelix, Siemens,
Computec, TAC). Pystyt työskentelemään itsenäisesti, olet joustava ja asiakaslähtöinen. Hyvä peruskunto, ajan tasalla olevat IT-taidot, B-ajokortti ja suomen sekä englannin kielen taito ovat välttämättömiä työssäsi. 

Tarjoamme mielenkiintoisen työn alan johtavassa yrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin- ja ison kansainvälisen yrityksen tuen. ISS tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia kouluttautua ja edetä uralla.

Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 30.6.2020. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Kim Malmberg, +358505167260.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -