Automaatioasentaja
DC Works Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2022

DC Works Finland Oy on kasvava yritys. Olemme joukko rautaisia ammattilaisia, jotka eivät pelkää haasteita. Tiimimme rivistöön mahtuu kunnianhimoisia ja taitavia, sekä ennen kaikkea oikealla asenteella varustettuja henkilöitä. Meidän joukossamme saat toteuttaa ja kehittää ammattitaitoasi mitä mielenkiintoisimmissa tehtävissä: emme jää pölyttymään kaikista tavanomaisimpien tehtävien pariin, vaan olemme niitä, jotka nappaavat haastavimmat työt ja ratkaisevat kiperimmätkin tilanteet. Suomen toimipisteemme sijaitsevat Kotkassa ja Tampereella.

Haemme nyt Tampereen yksikön kasvaessa useampaa uransa alkuvaiheessa olevaa AUTOMAATIOASENTAJAA kehittymään alan ammattilaiseksi.

Tiimin toimenkuvaan kuuluu rakennusautomaatiojärjestelmien asennuksia ja testauksia niin saneeraus kuin uudiskohteissa. Työkohteemme voi sisältää esimerkiksi koko Automaatiojärjestelmän rakentamisen laitteineen ja ohjelmointeineen tai olemassa olevan laitekannan saneeraukset ja laajennukset. Työssäsi pääset mukaan käytännön toteutukseen: oppimaan kädestä pitäen mm. kenttälaiteasennukset, sähkösyötöt, mittaukset, testaamiset sekä erilaisten kuvien ja piirikaavioiden tulkinnan. Osaamisesi kasvaessa saat lisää vastuuta projekteista.

Sinulta toivomme ennen kaikkea oma-aloitteellisuutta, vastuuntuntoa, näppäryyttä ja käytännön maalaisjärkeä. Voit olla ammatillisesti nuori rakennusautomaatio alalla, kunhan omaat kovan motivaation työntekoon ja haluat kehittyä. Eduksesi katsomme aiemman alan työkokemuksen tai koulutuksen. Työkohteemme sijaitsevat tunnin säteellä Tampereelta, työssä tarvitset ajokorttia.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaina ja täytämme tehtäviä heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Toimi siis nopeasti! Lähetä hakemuksesi osoitteessa www.adecco.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Lisätietoa tehtävästä antaa Adeccon Tero Ojaniemi, tero.ojaniemi@adecco.fi tai 040 5548005.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1547467
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 19.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Tero Ojaniemi (tero.ojaniemi (a) adecco.fi)
  • Puhelin: +358405548005
  • Sijainti: Tampere, Tampere