Automaatioasentaja
Caverion Industria Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2021

Etsitkö automaatioasentajan töitä teollisuusympäristöstä? Haemme Seinäjoelle projektitiimiin vahvistukseksi oma-aloitteista sähköasentajaa vakituiseen työsuhteeseen vaihtuviin teollisuuden kohteisiin. 

Tarjoamme sinulle itsenäisen työn, jossa nautit esimiehen luottamuksesta! Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä. Caverionilla pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Tarjoamme myös etuja työhyvinvointisi edistämiseksi. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja.

 

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään projektikohteissamme ympäri suomea asiakkaidemme teollisuuskiinteistöissä, ja toimenkuvaasi kuuluvat monipuoliset teollisuuden sähköasennustyöt mm. lämpölaitosten sähköautomaation parissa. Työ sisältää matkustamista, joten ajokortti ja matkustusvalmius ovat välttämättömiä.

 

Työssä menestyminen edellyttää sähköalan koulutusta sekä useamman vuoden kokemusta teollisuuden sähkö- ja automaatioasennuksista. Pystyt ottamaan vastuun työn jäljestä ja olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn, työn suunnitteluun sekä tiukkojen aikataulujen hallintaan. Luonteeltasi olet avoin, oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä sosiaalista pelisilmää. 

Kiinnostuitko? Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen jo tänään oheisen linkin kautta! Viimeistään kuitenkin 31.1.2022 mennessä. 

Lisätietoja antaa Caverionilta yksikönpäällikkö Timo Sedig, p. 040 710 0564. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1538574
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Sähkö ja LVI
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Seinäjoki