Automaatioasentaja
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2021

Olisitko sinä uusi automaatioasentajamme ja työcaverimme?

Kenties sinulla on jo monien vuosien kokemus automaatiojärjestelmien asennus- ja ohjelmointitehtävistä, tai olet puuhaillut automaation parissa vasta vuoden tai pari. Meille kokemusvuosia tärkeämpää on, että asenteesi on kohdallaan ja työsi laadukkaasti loppuun vieminen on sinulle kunnia-asia. Sinulta löytyy sopiva tekninen tai ammatillinen koulutus, (esim. sähkö- tai automaatioasentaja). 

 

Lopullinen työnkuvasi määräytyy osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Työnkuvasi voi näyttää seuraavanlaiselta:

  • Työskentelet projektitoiminnassamme ja asennat automaatiojärjestelmiä esimerkiksi uudiskohteissa tai laajan peruskorjauksen yhteydessä. Työ vaatii napakkaa aikataulutusta ja ripeää työotetta. 
  • Aikataulut ja sovittu palvelutaso ovat tärkeitä asioita sinulle. Suunnittelet oman työsi ja sen aikataulut. Lisäksi koordinoit esimerkiksi työmaalla muiden kanssa työjärjestyksen niin, että koko projekti tulee ajallaan valmiiksi.
  • Työskentelet palvelupuolellamme ja suunnittelet ja toteutat järjestelmien asennus- ja huoltotoimenpiteitä asiakkaidemme kiinteistöissä. Olet asiakaspalveluhenkinen ja tykkäät olla tekemisissä monenlaisten asiakkaidemme kanssa.
  • Toimit vikkelänä ongelmanratkaisijana, kun asiakkaidemme järjestelmissä ilmenee mahdollisia vikoja ja hoidat systeemit takaisin toimintaan. 
  • Automaatioasentajan työ on liikkuvaista eri hankkeiden ja kohteiden välillä. 

Psst. Meidän rakennusautomaatiotiimissämme on muuten auki myös automaatioasentajan, projektinhoitajan, projektipäällikön sekä huoltopäällikön paikat – käy kurkkaamassa kampanjasivultamme lisätietoja

Miksi rakennusautomaatioasentajaksi Caverionille?
 
Käytämme modernia rakennusautomaatioteknologiaa, jonka päälle rakennetaan tulevaisuuden älykaupunkien ratkaisut. Pääset työskentelemään alamme edistyksellisimpien teknologioiden parissa.

Kehtaamme myös paukutella henkseleitämme ja sanoa, että laajempaa osaajajoukkoa ei saman katon alta muualta löydy. Meillä ei tarvitse paiskoa hommia yksin: työskentelet kokeneiden cavereiden rinnalla, joilta irtoaa aina apua (ja tietysti huonoa huumoria).

Kenties näistä syistä rakennusautomaatiotiimimme tyytyväisyys ja pysyvyys ovat huippuluokkaa ja asiakastyytyväisyytemmekin on korkealla. Nykyiset automaatioasentajamme ovat kommentoineetkin, että yksikään työpäivä ei ole samanlainen. Pääset tutustumaan työporukkaan lukemalla caverikirjaamme

 

Kehity automaation asiantuntijaksi

Caverionilla riittää kaistaa uralla etenemiseen. Mikäli intoa kehittymiseen riittää, voit myöhemmin siirtyä automaatiosta muihin tehtäviin jouhevasti. Esimerkiksi matka asentajasta asiantuntijaksi voi käydä yllättävänkin nopeasti. Jos haluat uppoutua syvemmälle monimutkaisten järjestelmien maailmaan, tuemme sinua myös polulla automaation syväosaajaksi. 

Työn sijainti: Haemme uusia automaatioasentajia valtakunnallisesti, ympäri Suomen.

Palkkaus: olemme iso ja vakavarainen yritys. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut. Palkkasi määrittyy osaamisesi, kokemuksesi ja tulevien työtehtäviesi mukaan.

Työn aloitus: meillä on nyt useita paikkoja auki, joten aloittamisesta voidaan sopia joustavasti oman tilanteesi mukaan.

Toimi pian! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Hae tehtävää 13.12.2021 mennessä täyttämällä helppo hakulomake sivun lopussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Tuomi, puh. 050 390 1555, perjantaisin 19.11., 26.11., 3.12. ja  10.12. klo 12-14. Mikon tavoitat myös sähköpostilla: mikko.t.tuomi@caverion.com.

Caverion – tuleva työpaikkasi?

Älykaupunkeja ei luoda tyhjästä. Se luodaan tekemällä olemassa olevat ja uudet rakennukset ja teollisuuslaitokset älykkäämmiksi ja vastuullisemmiksi - yksi kerrallaan. Tavoitteena on tarjota sen asukkaille terveellisempi, toimivampi ja turvallisempi elämä ilmastonmuutosta hillitsevällä tavalla. 

Meillä voit olla ylpeä tekemästäsi merkityksellisestä työstä, sillä rakennusautomaatio on kriittinen osa älykaupunkien nousua. Työcavereiksi saat yli 15 000 kiinteistötekniikan ammattilaista, jotka palvelevat asiakkaitamme 11 eri maassa ympäri Eurooppaa. Suomen porukkaan pääset tutustumaan caverikirjaamme lukemalla

Tule asentamaan ja ylläpitämään älykaupunkien elintärkeää infraa kanssamme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot