Automaatioasentaja
Botnia Mill Service

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2021

Botnia Mill Service hakee Metsä Fibren Äänekosken Biotuotetehtaalle

Automaatioasentajaa

Automaatioasentajana vastaat asiakkuutemme Äänekosken Metsä Fibren Biotuotetehtaan kunnossapidon haasteisiin. Työ on monipuolista ja haasteellista teollisuuden kunnossapitotyötä. Työturvallisuusmyönteisyys ja asiakaspalveluhenkisyys ovat olennainen osa tapaasi toimia ja hyvät tietotekniset taidot sekä kokemus kunnossapidon järjestelmistä (SAP) auttavat työtehtävän hoidossa.

Automaatioasentajana tehtäviisi kuuluvat mm. suunnitelmallisen ennakoivan kunnossapidon ja häiriökorjausten päivittäinen suunnittelu ja toteutus, raportointi SAP-kunnossapitojärjestelmään, osallistuminen laitoksen käytettävyyden kehittämiseen analysoimalla häiriötilanteita, osallistuminen tarvittaessa häiriötutkintoihin ja ratkaisuehdotusten esittäminen sekä osallistuminen asiakkaan kunnossapitotaitojen tukemiseen.

Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa koulutusta ja aiempaa työkokemusta. Edellytämme hakijalta kokemusta prosessinohjausjärjestelmistä (Valmet DNA, Siemens Tia Portal, Step 7). Eduksi luetaan aiempi kokemus teollisuuden kunnossapidosta sekä selluteollisuuden prosessituntemus.

Tarjoamme innovatiivisen ja nykyaikaisen työympäristön, jossa pääset kehittämään pitkäjänteisesti nykyaikaisia prosessiteollisuuden laitteita, sekä asiantuntevat työkaverit.

Lisätietoja tehtävästä antaa automaation kehitysvastaava Jukka Sauriala, p. 040 357 0943 ja kunnossapitovastaava Jari Kauppinen, p. 040 673 8623.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 12.12.2021 mennessä.

 

Botnia Mill Service on Metsä Fibren ja Caverionin omistama palveluyhtiö ja osa Caverionin Teollisuus-divisioonaa. Botnia Mill Service tarjoaa kaikki metsäteollisuuden käynnissäpito-, kunnossapito- ja asennuspalvelut sekä projektointi ja suunnittelupalvelut eri teollisuuden aloille.

Vahvat kotimaiset omistajayhtiöt mahdollistavat erittäin vahvan roolin myös digitalisoituvassa maailmassa ja koko henkilöstömme osallistuu toimintamme kehittämiseen. Kyvyllä reagoida muuttuvaan maailmaan ja tunnistamalla asiakkaidemme tarpeet, olemme aina askeleen edellä.

Botnia Mill Servicessä meitä työskentelee 360 ammattilaista kahdeksalla eri toimipaikalla ympäri Suomea: Joutsenossa, Kemissä, Raumalla, Äänekoskella, Tampereella, Kuopiossa, Rovaniemellä ja Vantaalla.

Voit lukea meistä lisää osoitteessa caverion.fi/katalogi/palvelut/botnia-mill-service/

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot