Automaatioasentaja
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2021

Haemme rakennusautomaatioasentajaa asiakaskohteisiimme. Tulet työskentelemään rakennusautomaation asennus, kytkentä ja käyttöönottotehtävissä projekti-, huolto- ja saneerauskohteissa Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun alueella.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta. Tehtävän hoitaminen edellyttää yleisempien rakennus-automaatiojärjestelmien tuntemusta sekä talotekniikan prosessien osaamista. Lisäksi valittavalla henkilöllä tulee olla hyvät valmiudet nykypäivän tietoteknisten järjestelmien käyttämiseksi. Työtehtävät koostuvat Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun alueella tapahtuvista rakennus-automaatiojärjestelmien asennus, kytkentä, käyttöönotto ja viankorjaustehtävistä. Tehtävässä on mahdollista edetä automaatioasiantuntijan tehtäviin, jossa työskentelet automaatio-ohjelmoinnin ja projektinhoidon parissa. Tehtävään valitulla tulee olla myös valmius oman auton käyttöön työtehtävissä.

Luonteeltasi olet sosiaalinen, oma-aloitteinen ja asiakaslähtöinen. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja ongelmanratkaisutaidot. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja kykenet työskentelemään yksin ja myös porukassa. Hallitset englannin kielen hyvin.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Aleksi Holappa, p. 050 560 0661 ja Seppo Kivelä, p. 040 712 7560

Kiinnostuitko? Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen jo tänään oheisen linkin kautta! Viimeistään kuitenkin 19.12.2021 mennessä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot