Automaatioasentaja
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2021

Etsimme ammattitaitoista ja itsenäiseen työhön kykenevää asentajaa rakennusautomaation projektitoimintaan. Työkohteesi sijaitsevat pääkaupunkiseudun uudisrakennus- ja saneeraustyömailla. Tehtäviisi kuuluvat rakennusautomaatiojärjestelmien asennus-, ohjelmointi- ja käyttöönottotyöt. Kiinnostuitko? Hae heti mukaan!

Ensiluokkaiset työkalut sekä ammattitaitoisen ja avoimen tiimin tuki antavat hyvät eväät työssäsi onnistumiseen. Caverionilla voit olla ylpeä yhteisestä työstä, jolla varmistetaan suorituskyky ja ihmisten hyvinvointi älykkäästi ja vastuullisesti – myös poikkeustilanteissa. Meillä ihmiset eli caverit ovat toiminnan sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Tästä kertoo myös alan pisimmät työsuhteet. Vastuullisena työnantajana haluamme, että onnistut työssäsi ja pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten liikuntaedun, laajat työterveyspalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin työcavereihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/.  

Menestyäksesi tehtävässä, sinulta löytyy sähkö- ja automaatioasentajan ammattitutkinto, muutaman vuoden työkokemus automaatiojärjestelmien asennus- ja ohjelmointitehtävistä sekä hyvät ICT-taidot. Arvostamme palveluhenkistä asennetta sekä määrätietoista työotetta. Tartut tehtäviisi oma-aloitteisesti ja omaat halun kehittyä ja oppia uutta. Sinulta löytyy ripeää otetta työsuorituksissa ja kestät myös kiireisen työympäristön tuomaa painetta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Mikko Tuomi, p. 050 390 1555 tai Lauri Katainen, p. 046 923 5893

Toimi pian! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Hae tehtävää 14.11.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1509082
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 14.11.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa